توجه مردم به پوست و مو این روزها خیلی زیاد شده و همه مراقب زیبایی و سلامت خودشان هستند. اجاره مغازه و هزینه های اون هم بالاست. اما تو خونه و بدون اجاره، مالیات، هزینه حمل و نقل و ... میتونید محصولات مراقبتی و زیبایی پوست و مو از برندهای معتبر رو بیارید. ابتدا آموزش رایگان در مورد محصول، مشاوره، تکنیک های فروش و ... می بینید و از همان روز اول میتونید مشغول به کار بشوید.
دوستان گول نخورید شرکت نفیسه که اول کار سه میلیون پول حاصل جون کندن تونو ازتون میگیره که یه جایگاه هرمی بهتون بده.این روزا دیگه خیلی کم کسی برای رضای خدا کار کنه اکثرا به فکر منافع خودشونن.شما که ثبت نام کنید استارتر هستن که با فروش شما سود میبرن.محصولات هم یکی از یکی آشغال تر و عین جوجه اردک باید راه بیوفتی دنبال مشتری تا بتونی یدونه کرم بهش بدی تازه با چه قیمتای وحشتناکی
بله من خانم و دبیر بازنشسته آموزش و پرورش هستم که پس از ماهها تحقیق و بررسی این کار رو برای بعد بازنشستگی انتخاب کردم. مجبور نیستم مثل ۳۰ سال گذشته هر روز از خونه برم بیرون، سرمایه چندانی نیاز نداره. فقط به آموزش، یادگیری تکنیک های فروش و ارتباط سازی، صبر و پیگیری نیاز داره
چرا اصل کاری رو نمیگید که باید سه میلیون بدن تا ثبت نام بشن؟؟؟
با ۳ میلیون وهرد یک کسب و کار میشید زیاده؟ من مغازه از خودم دارم ولی سرمایه حداقل ۳۰۰ میلیون برای کاسبی نیاز داره. اینجا با ۳ میلیون میری تو دنیای یک تجارتجدید که فقط صبر و تلاش و پیگیری لازم داره
اون وقت میتونم بپرسم درآمد تون ماهیانه چقدره؟حدودی بگید ولی با صداقت!
من هنوز ۳ ماه نشده که واردش شدم و تا امروز ۲۴ میلیون خرید کردم و حدود ۱۳ میلیون فروش داشتم و خیلی راضی هستم. دو نفر با من همکار شدند و تازه سطحم به نماینده رسیده و اول راهم. انصافا و وجدانا کار درست، معقول، منطقی و پر درآمدیه. البته برای کسانی که صبورند و نمیخواند ره صد ساله رو یک شبه بروند
اون وقت میتونم بپرسم درآمد تون ماهیانه چقدره؟حدودی بگید ولی با صداقت!
من دبیر بازنشسته هستم و حقوق مناسب دارم و نیاز چندانی به این کار از لحاظ مالی نداشتم ولی جذبش شدم چون دیدم تو خونه و بدون هیچ استرسی میتونم درآمد داشته باشم و ضمنا به رشد شخصی خودم هم کمک کنم