هر شب به عشق این سریال میرفتم یوتوب میدیدمش تازه برام جالب شده بود ای کاش نقی سنگ رو نمینداخت تو رودخونه اینا میرفتن تاجیکستان میفروختن حسابی پولدار میشذن و ادامه ماجرا بنظرم خیلی مسخره تموم شد
اونا میلیاردی پول گرفتن عشق کردن اونموقع ما با قسمت های کم پایتخت هیچی گیزمون نیومد
اینطوری نیست.
نقی و بهتاش و هما و ارسطو الان همشون بازیگر های معروفی هستن که برای بازی تو هر فیلم سینمایی هم کلی دستمزد میگیرن. اینطوری نیست که فقط تو پایتخت خوب دستمزد گرفته باشن
خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای تنها دلخوشی این روزای من دیدن پایتخت بود. تازه اگه میشد دوسه بار تو روز میدیدم😁😅
دلم تنگ شده براشون.. فک کنم امروز بخاطر همین گم شده داشتم انگار... ناراااحت بودم کل روز
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
امیدوارم دیگه هیچ وقت ساخته نشه مردم شهرم رو به سخره گرفتن به چه قیمت
تنهایی جایی که میبینم مردم شمالی نسبت به سریال پایتخت خرده میگیرن نی نی سایته!
واقعا هیچکدوم از مردم مازندران با این سریال مخالف نیستند بلکه استقبال هم میکنن، نمیدونم هدف امثال شما چیه
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
شمام انگار توووو چمن هایی 😅😅 نمیدونی بوی گل از کجاست
بگذریم
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
به نظرت صدا سیما میزاشت برن بفروشن؟؟؟سنگ وخارج کنن از کشور خوب چند قسمت حذف کردن مجبوری ته فیلم الکی جمع کردن حتی مشخص نکردن پول که گرفتن وچجوری قرار پس بدن
قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
تنهایی جایی که میبینم مردم شمالی نسبت به سریال پایتخت خرده میگیرن نی نی سایته!واقعا هیچکدوم از مردم ...
شما مازنی هستی؟
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤