2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم پر و قد بلنده ولی تفاوتمون اونقدر زیاد نیست 

۲۰ سانت تفاوت قد داریم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

پسر داییم و خانمش این مدلین...آقا قدبلند و چهارشونه و هیکلی.خانوم قد حدودا ۱۵۵ و ظریف و زیبا ....خیلی به هم میان 😍

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من تا کتفشم و ظریفم هستم،اون خب بدنش پره

گنده نیستا،پره فقط و درشت تر از منه

ولی خب راستش چن بار خاله ام پشت سرم مسخره کرده که با این قد و قواره اش چی هم برداشته

منم محل ندادم

چون مرد هم قد و قواره من میشه مارمولک پشت کنتور دیگه

کی همچین مردیو میخواد چون خودش ریزه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بابام قد بلند و توپره

ولی زن بابام خیلی قد کوتاهه 

کسی گیر نمیده ولی از خیلیا شنیدم گفتن این زنه لیاقت بابامو نداره (اخلاقی ن هیکلی منظورمه) 

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱