2821
2789
عنوان

با همسرم قهرم☹️

553 بازدید | 51 پست

دو سه ساعت پیش هم تاپیک زدم در موردش که شوهرم گوشیمو چک میکنه و‌من خیلی ناراحت میشم خیلی ها اومدم و گفتن طبیعیه و اشکال نداره و اینها اما حقیقتا من خیلی ناراحت میشم،حالا از سر شبی قهرم باهاش چند بار هم هی اومد گفت که بیا بغلم و اینها که خیلی ناراحت بودم و توجه نکردم حالا از طرفی باردار هم هستم و کلا قهر بهم فشار میاره و اذیتم میکنه از طرفی دلم میخواذ بفهمه خیلی ازین حرکت بدم میاد

لولی شوخ شیرین کار شهر اشوب

واقعا نمیدونم چرا دوره زمونه بر عکس شده قدیم خانمها ترس از دست دادن شوهرشونو داشتن الان یک جوریه من احساس میکنم کردها هستن که همش میترسن زنشونو یک موقع از دست بدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی چجوری چک میکنه؟ محسوس یا نامحسوس؟ تا حالا صحبت کردین باهم در این رابطه؟

مثلا میبینم گوشیم دستشه داره عکس هامو نگاه میکنه یا پیام هامو میخونه نمیگه که چک میکنم میگه مثلا حوصلم سر رفته خواستم ببینم تو گوشیت عکس چی داری

مثلا میبینم گوشیم دستشه داره عکس هامو نگاه میکنه یا پیام هامو میخونه نمیگه که چک میکنم میگه مثلا حوص ...

خب شایدم واقعا علتش همینه و نیتش چک کردن نیست. شما هم اصلا اسم چک کردن نیار. فقط با خوبی و ارامش بگو گوشی حریم شخصیه ها ، شاید مثلا دوستام یا خانومای فامیل عکس شخصیشونو برام فرستاده باشن و تو گوشیم باشه و خب درست نیست که ببینی. یا ممکنه دوستام یا خواهر و فامیل و ... حرفای شخصی زده باشن و دلشون نخواد پیاماشونو تو ببینی

خب شایدم واقعا علتش همینه و نیتش چک کردن نیست. شما هم اصلا اسم چک کردن نیار. فقط با خوبی و ارامش بگو ...

بهار جون راست صداقتشو بگم احساس میکنم شوهرم حس نا امنی میکنی یکمی و از این خیلی ناراحتم ،

عزیزم همسر من یبار پیام های من و صمیمی ترین دوستمو خونده بود تو گوشیم، جلوی خانواده اش به روش آوردم، از اونجا که خانواده همسرم پشت من هستن خداروشکر، کلی ناراحت شدن و بهش تذکر دادن، منم با خوبی و خوشی بهش گفتم 

گلم تو واقعا دوست داری من بی اجازه برم پیام های گوشیتو بخونم؟! شاید من دوست صمیمی ام حرف زنانه داشته باشیم، این کارت خیلی زشته و اگه تکرار بشه به من مجوز می دی که منم همیشه بی اجازه برم گوشیتو نگاه کنم

نیازی به قهر نیست گلم اونم تو این شرایط

دائیم اتفاقا میگفت چند روز پیش استادا انقدر کارای این دختر پسرای دانشجو رو میبینن که دیگه میترسن از خانم خودشون.میگفت دیدم چندتاشون رفتن سراغ دخترای چشم و گوش بسته یا کم سن که دانشگاه اینا نرفته باشن