2777
2789
عنوان

وقتی اولویت شوهرت نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 34 پست
میتونین باهم برین باشگاه منو شوهرمم باهم میریم منومیرسونه خودش میره بعدش میاد دنبالمولی اینکه همیشه ...

نمیشه پس کی بچه ها رو نگه داره هیچ باشگاه زنونه ای هم ۱۲ شب باز نیس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا مثل تو بودم

اما الان دیگه بی خیالم 

اتفاقا الان جامون عوض شده من کلی مشغله دارم واقعا وقت ندارم براش

همش میچسبه بهم

اولویت داشتن معنیش این نیست که بهم بچسبید،دونفر درکنار هم زندگی میکنن حوصله تایپ ندارم عزیزم بقیه شو توضیح بدم

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

این حرفا چیهههه. شما هم برنامه بذار. شما هم برو باشگاه برو کلاس. مگه شوهرت خیانت میکنه؟ حال شوهرتون اینجوری بهتره. روزایی که برنامه نداره برید بیرون تفریح سفر. سر خودتون هم گرم کنید

شوهر منم مثه شماست. میخوام خودمو بکشم انقدر دوست داره هرجا برم بیادیا همش میخواد باهم باشیم. دوست دارم بزنمش. کارشم جوریه که ظهر میاد گیرم

شما سعی کن خرج کنی که بفهمه شما هم باشگاه دوست داری شما هم کلاس دوست داری. یاد میگیره برای شما هم ار ...

میگه برو 

من اگر برم از تایم بیکارم میرم 

از وقت باهم بودن نمیزنم 

دردم اینه انگار ازدواج کردیم تنها واسه خودمون زندگی کنیم 

مگه خونه پدر خرج نمیدادن 

اومدیم با دو بچه بچه داریم کنیم که اقا بره واسه خودش تفریح 

۴ روز در هفته بدنسازی دوروز فوتبال

بعد وقتی که باید با تو و بچه ها بگذرونه چی؟

منم شوهرم هر روز میره باشگاه ولی اولا کارش تا شب نیست بعدم بچه نداریم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میگه برو من اگر برم از تایم بیکارم میرم از وقت باهم بودن نمیزنم دردم اینه انگار ازدواج کردیم تنها وا ...

ذات نصف بیشتر مردا همینه. باز وردلت نیست نق هم بزنه. خیلی سخته ها. درک میکنم

اما سعی کن خودت خودتو شاد کنی. به خدا اگه ببینه برنانه داری همش داره بهت خوش میگذره خودش آویزونت میشه

با تور با بچه هات دو روزه برو شمال بیا. اصلا صبح تا شب برو تور. همچین از سری بعد میدوئه میاد