عزیزگ من هیپی نمیدونم.تازه عقد کردم باید چیکا کنم.کدوم بانک خوبا؟اولش کافینت برم ثبت نام کنم؟بعد مثلا میشه همه بانکارو ثبت نام کنم.هرکدوم زود داد اونوبردارم...؟؟یا ققط ی بانک باید ثبت کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول برو چندتا بانک بپرس ببین چه مدتی میدن چند نفر جلوته.اصلا بوجه اون بانک داره یانه.بعد اونکه بهتره همون شعبه و بانک رو انتخاب کن.فقط یک بانک میتونی انتخاب کنی یا کد شعبه.هر بانک و هر شعبه تعداد افراد جلوت و بودجه اش فرق داره.قرار نیست کل کشور همون بانک مثلا ملی سریع وام بدن.باید قبلش بری حضوری بپرسی...
عزمزمه میگم میشه هربانکی ثبت نام کرد؟مثلا همملت هم تجارت...؟
بلید موقع ثبت نام منتظر بشی اون بانک و شعبه نفر خالی داشته باشه و باز بشه.مثاا امروز ممکنه مهر و ملی باز یشه.فردا ملت و کشاورزی مهر و پس فردا ملی تجارت. و... هر روز هر بانکی جا خالی داشته باشه باز میکنن
یاید بری بانک حضوری بپرسی.برادرشوهز من چندماه طول کشید تا سایت باز شد و تونست ثبت نام کنه.ولی تت مدارک آماده کرد 1روزه ریختن حسابش.خانمش هنوز حتی ثبت نام اولیه نتونسته کنه
مرسید عزیز .دلم .میتونم شهرستانم برم؟از شهر خودم وام بگیمر؟
اگه موقع ثبت عقد آدرس زده باشی اونجا فکر کنم بشه.من که 10سال پیش آدرس اونجا زده بودم شد.بابد بگی یکی بره اونجا حضوری از بانک برات بپرسه.یا وارد سایت یشو اونجا رو انتخاب کن ببین قبول میکنن یا نه