2777
2789

با یه پسری یه چند وقت دوست بودم خانوادم نمیدونستن

اولش زیاد واسم جدی نبود ولی کم کم داشتم بهش حس پیدا میکردم خیلی اخلاقش خوب بود باهام  میگف که دوسم داره و بعضی وقتام راجب ازدواج شوخی اینا میکرد خلاصه همه جوره اوکی بود

گذشتو یهو دیشب گفتش که من یه مشکلی دارم یه مدت نیستم و اینا خدافظی کرد باهام منم پیگیر نشدم تا اینکه استوریاشو دیدم و اینا دیدم نهههه مشکل کجا بود کیفش کوکه آقا 

امروز ازش پرسیدم گفت رفتم خواستگاری فامیلمون بفهمه کات میکنه باهام😐😐

نمیدونم چرا ولی خیلی بهم برخورد انگار مثلا من فقط واسه سرگرمی بودم تا اینکه کیس ازدواج پیدا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجاره بده بهش فحش بدم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منو حاضره طلاق بده با بچه بخاطرمادرش

متنبرم ازاین جورمردا

برو شکرکن 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

از بس سست عنصر و بچه ننه انخودشونم بگیر ما ها نیستن وگرنه نمیتونند خانواده را راضی کنند

تا چندوقت پیش صحبت که میکردیم به مامانش میگف دارم با عروست حرف میزنم

حالا منو پیچوند که فامیلشون ولش نکنه🤣🤣🤣