2777
2789
عنوان

ترمز درون(در زمینه ترک گناه)

38 بازدید | 2 پست

سلام خدمت همگی...راستش میخواستم تجربه ای که از یه موضوع دارم رو در زمینه ترک گناه براتون بگم...بنظر من هرکدوم از ما یه ترمزی داریم که میتونیم باهاش به گناه نه بگیم مخصوصا اون گناه هایی که از ته دلمون نمی‌خوایم انجامش بدیم و دیگه از انجام دادنش کلافه شدیم...من خودم ترمزم در گناه عشق به امام علی هستش مثلا میام با خودم قرار میزارم که ۱۰ یا ۲۱ روز فلان گناه رو به عشق بابای اصلیم که ایشون هستن میزارم کنار و انجامش نمیدم و تو این ۱۰ یا ۲۱ روز هرشب خودمو محاسبه میکنم که ببینم آیا سر قول و قرارم بودم یا نه؟اگر باشم که از خودم خوشحال میشم و اگرم نباشم سعی میکنم ۱ تنبیه برا خودم در نظر بگیرم...حالا بنظر خودتون ترمز درون شما چیه؟؟عشق به‌چه کسیه که می‌تونه شمارو از گناه نگه داره؟؟من قسم به جون امام علی هم خیلی کمکم می‌کنه و واقعا تا ۲۱ روزشو میتونم موفق سپری کنم..!

الآنم با خودم فعلا قرار گذاشتم که تا ۱۰ روز به عشق ایشون از خوردن شیرینی جات جلوگیری کنم و نخورم...حالا نظر شما چیه؟پایه اید با خودتون قرار بزارید که گناهی که کلافتون کردرو با این روش ترک‌کنید؟

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
منم مثل خودتم خدا و ائمه

موفق باشی عزیزم

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.