2777
2789

سلام بچه ها 

در کل شرایط روحی مناسب ندارم و اصلا نمیتونم به هدف هام برسم و خیلی از دست خودم ناراحتم و فقط دارم عمرمو هدر میدم..

که  دو شب پیش خواب دیدم 

یه آقایی تو خواب  بهم گفت :دلیل  

اینکه به هدف هات نمیرسی و چنین مشکلاتی داری غیبت هست!!!!  (احساس میکنم تو خواب چند مورد رو گفت که این غیبت دلیل اصلی بود که تو ذهنم موند)

آخه من که غیبت زیاد نمیکنم 

مگه اینکه همکارم بیاد از یکی میگه که من بدبخت مجبورم غیبت هاشو گوش بدم ..خودم که غیبت نمیکنم 

و اگر در مورد کسی هم بخوام پیش کسی بگم اسمشو نمیگم که طرف نشناسه و غیبت محسوب نشه ..

یا یه وقت هایی در مورد یکی صحبت میکنیم که طرف مقابل هم اونو خوب میشناسه  که این هم غیبت نیست!!

یا در مورد مسو..هست که دیگه دست خودمون نیست نمیشه لال شد که زورمون بهشون نمیرسه مجبوریم اینطوری خودمونو خالی کنیم 

از یه حاج آقایی پرسیدم  گفت اینها غیبت نیست 

چرا من باید چنین خوابی ببینم 

چی کار کنم که شرایط معنوی و روحی بهتری داشته باشم؟؟

دقیقا به چه کاری غیبت میگن دوستان؟

خوابع دیگه واقعیت نداره من خواهرزادم تو خواب بهش گفتن حضرت فاطمه میخواد درمورد اینده خالت بگه گفت تعریف کرد ولی برعکس  شد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که هر چی گفتی یه توجیهی هم براش آوردی

خوب از حاج آقایی پرسیدم 

که مثلا طرف نشناسه غیبت  هست  یا 

هر دو طرف و بد بودن طرف رو بدونند  

که حاج آقا گفت غیبت نیست دیگه

خوابع دیگه واقعیت نداره من خواهرزادم تو خواب بهش گفتن حضرت فاطمه میخواد درمورد اینده خالت بگه گفت تع ...

وای  چه جالب 

یعنی اون طرف گفت من حضرت فاطمه ام و چهره اش هم نور بود؟

وای چه جالب یعنی اون طرف گفت من حضرت فاطمه ام و چهره اش هم نور بود؟

ببین گفت من خودشو ندیدم فقط صداش بود ازینکه کی منو طلسم کرده و اینا گفتن که درست بوده ولی گفته من ازفلانی زودتر ازدواج میکنم که طرف عقد کرد من همچنان هستم پس واقعی نیس 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خوب از حاج آقایی پرسیدم که مثلا طرف نشناسه غیبت هست یا هر دو طرف و بد بودن طرف رو بدونند که حاج آ ...

چه مسخره 

درستش اینه که شما اگه راجب یه نفر نظر بدی حتی اگه نظرت خوب باشه اگه اون آدم راضی نباشه غیبت محسوب میشه 

ببین گفت من خودشو ندیدم فقط صداش بود ازینکه کی منو طلسم کرده و اینا گفتن که درست بوده ولی گفته من از ...

جالب 

مرسی که گفتی 

شاید جن و شیطان بوده که خودشو جای حضرت جا زده 

شنیدم شیطان هم چنین کارهایی میکنه

چه مسخره درستش اینه که شما اگه راجب یه نفر نظر بدی حتی اگه نظرت خوب باشه اگه اون آدم راضی نباشه غیبت ...

جالب  

حتی اگر دو طرف بدونند که طرف بد هست ؟

و حتی من دارم پیش یکی بد میگم  حتی طرف رو نشناسه هم غیبته؟

جالب مرسی که گفتی شاید جن و شیطان بوده که خودشو جای حضرت جا زده شنیدم شیطان هم چنین کارهایی میکنه

اره ملعون حتما خودش بوده 

جالب حتی اگر دو طرف بدونند که طرف بد هست ؟و حتی من دارم پیش یکی بد میگم حتی طرف رو نشناسه هم غیبته ...

حتی اگه دو طرف بدونن 

حتی اگه اون طرف نشناسه شما که میشناسی 

حتی اگه پیش خودت راجب کسی بد بگی