2777
2789

طلا برای پس انداز دراز مدته چقدر بده فکر می‌کنید در کوتاه مدت باید سود کلان کنید چرا باید طلا از 6 تومن دو سه روزه شد 8500 انتظار داشتید بشه 15 تومن ؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بابا انقدر خود خواه نباشین بره بالا که چی بشه بدبختر از اینی که هستیم بشیم ۵۰ تومن طلا خریدی سرمایست ...

بدبختی ملت ما همینه همه به فکر خودشونن ان شاءالله بیاد پایین اوضاع درست بشه مردم زیر بار فشار گرونی له شدن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پیش بینی شما چیه

شما هر‌وقت پراید‌ چهار تومنی و‌باز  چهار تومن تونستی ببینی بیا نا امید شو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ماهم ۱۰۰میل خرید زدیم تازه 

ولی من با کساییکه تو کار عرض و دلارن حرف زدم، میگفتن باید تا شیش ماه آینده نگهدارین کلا میگن نگهدارین نفروشین، احتمال میدن تو چندماه اینده خیلی خیلی بره بالا، طلا هچوقت ضرر نیست هرچی بمونه ارزشش بیشتر میشه، اصلا نفروشین نگهدارین فقط 

بدبختی ملت ما همینه همه به فکر خودشونن ان شاءالله بیاد پایین اوضاع درست بشه مردم زیر بار فشار گرونی ...

دقیقا از صبح ده تا تاپیک دیدم میگن‌چرا میاد پایین از کاربریم حیفم میاد وگرنه قشنگ جوابشونو میدادم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نه قربونت خود مردم تا یه ذره میاد پاین صف میکشن بفروشن گند میزنن به قیمتها مقصر خود مردمن

خب مردم میدونن هیچ وقت طلا بخرم ضرر نمیکنن گرون میشه مطمن باش این ها توافق بکن نیستن فقط الکی دارن میرم گردش خوش گذرونی با پول مردم 

دقیقا از صبح ده تا تاپیک دیدم میگن‌چرا میاد پایین از کاربریم حیفم میاد وگرنه قشنگ جوابشونو میدادم

عصبانی هستی برو بیرون توهینم نکن واسه چی میری تو تاپیک مردم خوب نرو مگه مجبوری جای دیگه خودتو میخوای خالی کنی اینجا هر کی ازاده راجع به هرچ تاپیک بزنه مگه شما نی نی یاری ؟

مگه بقیه چیزا ارزون شدن ؟چرا اونا رو نمیگین

علت اصلیش از همین دلار و طلا میشه استارتر.

افزایش اونها فقط بدبختیه 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

الان چی کنم جرات ندارم بفروشم همینجوری دارم ریزش قیمتها رو میبینم وام گرفته بودم ۲۵ درصد سود

چند بار گفتند وام واسه طلا بورس نگبرید .

وام مال چیز لازمه .

یا خونه نفروشید واسه دلار طلا بورس .

سرمایه اضافی فقط.

اونی که لازم نیست .

طلا اصلا مال استفادس مال ده سال بیست سال نگهداریه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

مگه بقیه چیزا ارزون شدن ؟چرا اونا رو نمیگین

ان شاالله توافق صورت بگیره همه چی به ثبات برسه قیمت خونه و باقی چیزا هم بیاد پایین فعلا همین که بالاتر نره هم خوبه همون سکه پدر جوونای مردم و دراورده جرات ازدواج و قبول مهریه ندارن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بابا انقدر خود خواه نباشین بره بالا که چی بشه بدبختر از اینی که هستیم بشیم ۵۰ تومن طلا خریدی سرمایست ...

خدا کنه بیشتر بیاد پایین ولی  اسی سر مایه اش از جای دیگری براش جبران بشه. خدا کنه کل قیمت ها کاهشی بشه. طلا بشه ۲تومنو حتی کمتر