بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مشهدم گلم؛ گربه ۷ روزشه؛ مقعدش ۲ روزه که اینطوری شده.آره؛ آمپول برای همین مشکلش زد؛
پیگیری درمان: مطمئن شوید که داروها و پمادها را دقیقاً طبق دستور دامپزشک استفاده میکنید.
تغذیه مناسب: غذاهای با کیفیت بالا و حاوی فیبر میتوانند به بهبود سیستم گوارشی گربه کمک کنند.
نظارت بر علائم: اگر تورم یا قرمزی بدتر شد یا علائم جدیدی مانند بیحالی یا کاهش اشتها ظاهر شد، فوراً با دامپزشک تماس بگیرید.
مدفوع زرد و شل: این ممکن است نشاندهنده مشکلات گوارشی باشد که نیاز به بررسی بیشتر دارد.
اگر احساس میکنید که وضعیت گربهتان بهبود نمییابد، ممکن است نیاز باشد دوباره به دامپزشک مراجعه کنید یا نظر یک متخصص دیگر را جویا شوید. امیدوارم گربهات به زودی بهتر شود!🥺❤️
قربون محبتت؛💋💖💖نه بی حاله ؛ نه کم اشتها؛ هر ۲ ساعت شیر خشک مخصوص خودشو بهش میدم؛ به دکتر نشون داد ...
خواهش میکنم عزیزم، خوشحالم که گربه کوچولوت بیحال نیست و اشتهاش خوبه، این خیلی نشونه مثبتیه! شیر خشک مناسبش رو دادن مطمئناً بهش کمک میکنه که انرژی و مواد مغذی لازم رو دریافت کنه. با توجه به مراقبت دقیق و پیگیری که انجام دادی، امیدوارم زودتر کاملاً خوب بشه و دوباره شاد و سرحال در کنارت باشه. 💖🐾