2777
2789
عنوان

بی بی چک آخر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 10292 بازدید | 51 پست
ایشالا ک بارداری ..صب باید با ادرار غلیظ چک کنی ..اخر شب ک اعتبارنداره

تورو خدا دعام کنید یعنی هر بلایی بگید تو این ۲سال سرم اومده قلب تشکیل نشدن بارداری خارج رحم که لوله راستم مسدود کرده 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله من چند تا از آشناها همون ماهی که عکس رنگی انداختن باردار شدن ایشااله برای شما هم همین بشه

امیدوارم آخه نتیجه عکسم زیاد اوکی نبود لوله راستم مسدود بود گفت شاید باز شه بعد عکس 

ببین گلم منم بعد عکس رنگی همون ماه حامله شدم خیلی نزدیکی کن چون لوله هات رو باز کردن با عکس

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk

وقتی بیبی چک منفیه ناامید نشین چون امکان خطا وجود داره ولی اگه مثبت بود مطمعن باشین که خطا نداره ودرسته.من این حرف رو از خیلی ها شنیدم .پس ناامیدنشو عزیزم صبح دوباره امتحان کن.

ببین گلم منم بعد عکس رنگی همون ماه حامله شدم خیلی نزدیکی کن چون لوله هات رو باز کردن با عکس

دیگه الان نزدیکی فایده نداره ۳روز عقب انداختم اما بعد عکس با وجود خونریزی مجبور شدم نزدیکی کنم چون دکترم گفت خود نزدیکی احتمال داره باز کنه لوله رو

وقتی بیبی چک منفیه ناامید نشین چون امکان خطا وجود داره ولی اگه مثبت بود مطمعن باشین که خطا نداره ودر ...

چشم فقط دعام کنید خیلی دلم مرده شده 

دیگه الان نزدیکی فایده نداره ۳روز عقب انداختم اما بعد عکس با وجود خونریزی مجبور شدم نزدیکی کنم چون د ...

ببین من میگم حامله ای صبر کن

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
ببین من میگم حامله ای صبر کن

الهی خدا از دهنت بشنوه گلمممم خیلی دلم نی نی میخواد اون دوبار که فقط حسش خدا بهم داد آرزوی شنیدن یه صدای قلب کوچیک موند تو دلم