2777
2789

فشارت بالاست؟ دکتر نرفتی؟

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونریزیش زیاده؟ 

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
بارداری و هزار بدختی😩

واس همین بهشت زیر پای مادراست😔

ماه های بالا شنیدم که همچون اتفاقی میوفته برای من ای اتفاق نیفتاد ولی توی کتاب خوندم طبیعیه با این حال به دکترت حتما بگو.کتاب ریحانه بهشتی خیلی خوب حالات جسمی رو در طول بارداری توضیح داده تونستید بخرید.

اره یه خرده میاد بعد لخته میاد.اتفاقا پلاکتم کمی پایینه

من پلاکتم بالاست یکم. ب مرحله اسپرین گرفتن نرسیدم... ولی باز باید برم آزمایش بدم.

البته جایی خوندم خون دماغ شدن زیاد غیر عادی نیست. بخاطر غلیظ شدن خون تو دوران بارداری پیش میاد

🍃

عزیزم من اینجور بودم متخصص گوش وحلق وبینی رفتم یه ورق کپسول  زرد رنگ ویتامین سی داد ویک پمادکوچیک ویتامین ا داد که گفت صبح وشب داخل حفره بینی بمال بلافاصله بعد از مصرف قرصا واستفاده از پماد دیگه خونریزی نداشتم وتو بارداری گفت کاملا طبیعیه