2777
2789
عنوان

توصیه به طلاق

200 بازدید | 6 پست

لطفاً اینقدر سریع پایین هر پستی راهکار طلاق توصیه نکنید،

البته مشخص نیست چه رده سنی، با چه سواد و فرهنگی، خواننده پست هامون هست، متاسفانه البته ! 

نمی‌دونم بعضی افراد هم مثل ، این مزاحم های خیابانی فقط میچرخن تو سایت، مزاحمت و اذیت ایجاد کنند برای بقیه،

یک وقت، کسی اگر تاپیکی منتشر میکنه، ممکنه فرد دیگه ای همون راه رو رفته و به نتیجه ای رسیده یا نرسیده، چندتا راهکار و توصیه بهش میگه،

طلاق آسونترین راه هست، اما بعدش هیچ کسی مسیولیت اون خانوم جدا شده رو قبول نمیکنه، 

قطعا اگر خانومی استقلال مالی ،شغلی داشته باشه و عمرش رو ازش ندزدیده باشند و جایگاه شغلی خوب داشته باشه، اگر به این تصمیم برسه طلاق رو انتخاب میکنه،

اما فرهنگ ما هنوز خیلی راه داره تا رشد کنه،

همیشه باهر درجه از تحصیلات ،صرفا خانه دار بودن و بچه داری کردن رو فقط ارزشمند دونستن،

همین مشوق ها وقتی نابودمون کردند و مارو با حس گناه دادن بهمون ،  خونه نشین کردند، موقع پیش اومدن مشکلات گردن نمیگیرند ما رو !!!!

پس فقط به تحصیل، یادگیری هرچه بیشتر مهارت ،درامدزایی فکر کنید، 

درست میگید ها

ولی ما نمیتونیم به همه بگیم از این توصیه ها نکنید

کلی بچه و ادم کم عقل هست که هر چقدر بگی براشون مهم نیس

اونی که راهکار میخواد باید عاقل باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همیشه گفتم هزار بار گفتم ‌...

مشاور و روانشناس زوجین هستند  ...

با آقا یا خانوم صحبت می کنند و مشکل و تا جایی که بتونند حل می کنند ...

گاهی نیاز به صحبت منطقی بین زوجین هست ...

گاهی با پادرمیونی یه بزرگتر مشکل حل میشه ...

طلاق ، تاکید می کنم آخرین راه و مرحله ای هست که بدترین راهم هست مث آب پیشنهاد و فکر طلاق و تو ذهن کسی نندازید اینکارا حق الناس میاره

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قرار نیس کسی مسئولیت زندگی کسی رو‌گردن بگیره! خودمون باید خودمونو نجات بدیم طرف شوهرش خیانت می کنه کتک می زنه چند تا چند تا هم بچه میاره باید بگیم بشین تحمل کن؟ همه مردا همینن؟