2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به ازدواج با مرد فقیر دارم نظر واقعی تونو بگین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچون ازدواجی پایدار نخواهد بود . این خلاف عرف جامعه هست و چیزی که خلاف عرف باشه به مرور مبدل به معضلی بزرگ و غیر قابل تحمل میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

میشه دلیلشم بگین

خب اگر برابری هست چرا مرد باید خونه بمونه و مسئولیت خرج و مخارج یه طرفه رو دوش خانم باشه ؟

البته عمده ای از تفکرم از این میاد که مرد عموما نقش نان آوری قوی تری نسبت به زن در طول قرن های مختلف داشته و داره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خودت داری میگه با حقوق برابر ،اینی ک شما نوشتی یعنی جای ،خانوم و آقا عوض بشه ،

من با آدم بیکار ازدواج نمیکنم ،بی پولی اهمیت نداره باهم کار میکنیم و پولدار میشیم و زندگی میکنیم ،

اما بیکار بدرد نمیخوره 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

الآنم تو اون شرایطم آره راضیم یکی بیاد تو زندگیت دوستت داشته باشه خیلی خیالت راحته ولی باید امتحانش کنی که ازت سواستفاده نکنه من چند وقتی خودم زدم مریضی گفتم دیگه نمیتونم پول در بیارم خودش رفت سر کار آرم پرستاری میکرد چند ماهی کارهای خونرو میکرد هیچ چیزی درونش عوض نشد