2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین کارو کردم 

توو جیبش ۳۰ هزارتومن بود فقط بازم با قسط و قرص برام عروسی گرف و وسایل و وووو نذاشت حس کنم این فقر و 

سالها بعدش بخاطر پول خیلی بحث و دعوا داشتیم 

ولی من الان دیگ یکم شل گرفتم بهتر شده باز اوضاع

اگه تحصیلات داره،خانواده خوبی داره، خودش آدم عاقل و کاری باشه چرا که نه.

بستگی به شرایطش داره دیگه

بی سواد باشه کاری از دستش برنیاد فقیر و خانواده خوبی هم نداشته باشه عشق کشکه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه سالهای قبل بود میگفتم اره  ولی الان نه ب هیچ عنوان اگه عاشقم نباشی پول باشه خوشبختی ولی فقر عشقم از بین میبره خیلی فشار روانی داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

۱۳سال متاهم و متوجه شدم مرد آدم فقیر باشه اما آدم سربه راه باشه یک دنیا ارزش داره 

اونایکی میگم پول داشته باشه ولی آدم نباشه هر روز با یکی باشه به درد نمیخوره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ن اینا فقط شعار هس که فقط عشق باشه پول مهم نیس فلان با چشم خودم دیدم طرف انقد ادعا میکرد عاشق هم بودن پسره کارگر بود آخر هم طلاق گرفتن 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اره ازداوج کردیم(عقدیم) الان به لطف خدا خونمون نصفه ساخت ماشین خریدیم و کلی طلا داریمانشالله اخرای ش ...

خداراشکر گلم شوهر شما عرضه و جنم داشته ولی بعضی ها اصلا جربزه ندارند اون ها باهم خیلی فرق میکنند 

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم💖

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

پدرم و برادرم دسندیدن منو بهش دادن اونم پسندید همین بود ازدواج کردم به نداشته ها و ندیده های خودش و جد و آبادش رژوندمش خار چشم خودش و مادر پدر و تیر و تبارشناسی 

خونه ای ک خودم ساختم برام قفس شده و اونم زندانبان

آدم فقیر و پولدار نداره

آدم باید شرف ذات و معرفت داشته باشه و خودشو گم نکنه 

کارایی ک برای مادر شوهر کردم برای مادر خودم نکردم آنقدر بلا سرم آورد ک نگم خدا گذاشت تو کاسه بجای بگذار 3 بار ولی نه درس میگیره نه میفهمه حسوده خیلیم حسوده 

من حتی شوهرمم بهم بجای افتخار حسادت میکنه 

178 قدشه 79 وزنشه از وقتی گفتم میخام رژیم لگژرم من هنوز ذو لفظش موندم این داره وزنشه کم میکنه فکر کن ژن اینا هرچی سن بالاتر میره لاغرتر و زشت تر میشن