2777
2789
دیشب خواب دیدم روی یک کلوچه سنتی دارم حاجاتمو مینویسم تا بدم امام رضا معنیش چیه؟

تتعبیر خواب بلد نیستم اما حس می‌کنم که تعبیر خیلی خوبی داره خوابت. اگه جای شما بودم برای همون حاجتی که توی خواب راجع بهش داشتم فکر می‌کردم یا صحبت می‌کردم با امام کلوچه نذر امام رضا می‌کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم لطفا برای منم دعا کن حاجت روا بشم چندماه پیش اومدم مشهد خیلی هم دعا کردم اما هنوز حاجتم ن ...

سلام عزیزدلم تقدیرت رو بسپار دست خدا ان شالله که هرچی به صلاحته رقم میخوره

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

منم چند وقت پیش خواب حضرت رقیه با امام حسینو دیدم که کنار هم وایسادن حضرت رقیه با من حرف میزد ولی اص ...

معنیش اینه که هر مشکلی داری تو در مسیر حق ایستادی.تهش به موفقیت می‌رسی 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

خوش به سعادتتون انشاءالله به زودی طلبشیده بشین و مشرّف بشین زیارت.
منم پنج ساله نرفتم خیلی دلم میخواد برم حرم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیزم با دل پاکت برام دعا کن

حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.