2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا طرفم نمیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 77 پست

رفتی دیگه برنگرد خانواده یروز ناراحت میشن یهفته غصه میخورن یماه سعی میکنن نصیحتت کنن بعدش کنار میان جوونی خودتو تباه این ادم نکن. موندیم بچه اصلا نیار

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مهریه رو بی خیال شو یجورایی

خودتو نجات بده

نذار عزت نفستو ازت بگیره

خیلی بیشعوره

هر چند شوهر منم دست کمی از این نداره امایوقتایی یه محبتی هم میکنه اون وسط مسطا 

برای همین موندم

اما شما تازه عروسی خودتو نجات بده

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو که تازه ازدواج کردی اول همه تلاشتو بکن که بعداً دچار عذاب وجدان نشی بعد خودتو سرزنش کنی ببین یرکانال تو ایتا هست به اسم تنها مسیر آرامش حاج آقا حسینی مدرس کلاس هاست خیلی هم دوره هاشو آرزونه در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار کانال نتایج هم داره لینکشو برات میفرستم هزاران خانم نتایج رو نیزاذن تو کانال که چقدر زندگیتون خوب شده حتی دوره مزاج شناسی هم داره خیلی وقتا به خاطر صفرای زیاد بدن مردها پرخاشگر و عصبانی و سرد میشن تو با ی تغذیه درست میتونی همسرتون و زندگیتو نجات بدی بنظرم شرکت کن اونوقت تصمیم نهایی و بگیر که چیکار کنی 

خواستی درخواست دوستی بده لینک و برات بفرستم 

عزیزم تا بچه دار نشدی حتما بدون شک جدا شو به مرور خانواده هم کنار میان

تک تک این موارد هم باعث میشه روانت به هم بریزه و چند سال دیگه میشی یه زن افسرده و عصبی و بی حوصله که هر روز باید کلی داروی اعصاب مصرف کنی

دیدم که میگم

تمام تلاش تو بکن تا درستش کنی، خیلی سخته ولی همه زندگی‌ها اولش همینه. اختلاف نظر و سلیقه همه جا هست که بعضیا بلدن و بعضیا بلد نیستن مدیریتش کنن.حداقل اگر تلاش کردی و به طلاق رسید بعداً دلت نمی سوزه . به هیچ وجه قهر نرو خونه بابات. 

و از همه مهم تر به هیچ وجه بچه دار نشو.این خیلی خیلی مهمه

سلام گلم…از مشاور زوجین و خانواده کمک بگیر…البته قبلش تحقیق کن که واقعا مشاور خوبی باشه…چون آدم های عادی حرف های غیر تخصصی میزنن …اما اون مشاور حرف های دو طرف رو میشنوه و کمک میکنه که بهترین راه رو انتخاب کنید …البته مشاوره قبل ازدواج خیلی بهتره که شناخت ها از هم کامل بشه، ولی حالا که ازدواج انجام شده هم با مشاوره میشه تصمیم به ادامه یا تمام کردنش گرفت 

اخی عزیزم سعی کن تنوع بدی موهات اتو کن ارایش و باشگاه برو و حسابی دلبری کن مهربونی کن تحویلش بگیر تا ...

از چه طریقی بچه بیارم؟🤣

والا رنگم گذاشتم هر چیو گفت خوشم میاد کردم والا هر آرایشگاهی میرم باهاشون که یکم گرم میگیرم ازشون میپرسم بنظرتون رو صورتم چه تغییری بدم بهتر شم میگن والا به هیچی احتیاج نداری خیلی خوبی حتی از آرایشگاه یبار دراومدم پشت در وایسادم فک کردن رفتم دیدم به هم دیگه میگفتن دختره چه خوشگل بود ۱۰ نفری بودن دیدم چن نفر گفتن آره خیلی

نه بابا بعضی ها واقعا سرد هستن من شوهرم از بعد زیاد شدن کارش یخ شد یخ

دقیقاااا گل به دهنت ببین من شوهرم اوایل میگفت پتو جدا باشه دعوایی کردیم کلی حرف فهمید پتو نباید جدا باشه الان هوا گرم میگه پتو تکی بدم بهش تک نفره مسافرتی حالا میخوام براش قاطی کنم اگه شب گفت اون پتو بدم بهش میگم فکر نکن عاشق چشم ابروتم ها ن حس خوب بهم نمیده پتو تک بندازم روم اونحوری خوب میرم جدا میخوابم

ببین شوهر منم 8 روزه، قهره ولی ب کتفتم نگیر و هیچ وقت خونت ترک نکن، اگ حرف طلاق و اینا زد بگو، اینجا ...

چه خوب چجوری تحمل میکنی؟ شبها کی میاد خونه کجا میره تو چیکار میکنی کاش منم مث تو قوی بودم