2777
2789
عنوان

رابطه

253 بازدید | 14 پست

يه جيزى تو رابطه هست به اسم «خستكى» يعنى شما توجه و احترام كافى رو تو رابطه دريافت نمى كنى، اونقدرى كه بايد خوشحال نيستى. متداوماً دلخور ميش و ازدلت در نمياد جيزاى كوجيك كه حل شدنيه،

رو مخت ميره و درست نميشه ،ويه روز ازدست طرف مقابلت خسته ميشى ،در نهايت با اين كه دوسش دارى تركش مى كنى.

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوم 

من همین الان توی رابطه ی خودم با خودم همین حسو دارم 

میخوام با خودم بهم بزنم☹️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

خسته میشه ادم ولی من دیگه نمیخوام ترکش کنم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگه دوسش داشته باشی به این راحتی ترک نمیکنی

دوست داشتن یه تعریفی داره وقتی طرف مقابل تلاشی برای حفظ رابطه نکنه دوست داشتن تبدیل به بی تفاوتی و یا شاید حتی تنفر بشه متاسفانه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مردا و هم جنسای خودت حرفتو تایید کردن

اما ما زنا خیلی دلسوز ترین و دل رحم تریم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

همه اینا به دلیل این هست که حرف نمیزنن در مورد مشکلاتشون

گاهی یکی از طرفین چون میدونه خودش مشکل اخلاقی داره از حرف زدن فراریِ 

اینجاست که حفظ و ترمیم اون رابطه خیلی سخت میشه😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دقیقا درسته..

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران