2777
2789
عنوان

این اسم برای دختر😂

1013 بازدید | 103 پست

ملوسک 🥲😂چطوره ؟

زنداییم میخواد اسم بچونو ملوسک بزاره 

خدایی ما اصلا تو هیچ چی دخالت نمی‌کنیم گفت ملوسک چطوره گفتیم هر چی صلاحت بچه توئه 

ولی من به شخصه تو دلم گفتم آخه ملوسک چرا😂

نظر شما درمورد ملوسک چیه

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه یه زن 30_40 ساله رو ملوسک صدا بزنن🥴

همیشه که بچه نمیمونه

اصلا جالب نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خیلی خزه ینی چی ملوسک😐

فک کن بچه بزرگ شه اصنم خوشگل نباشه بیچاره ،بعد صداش کنن ملوسک 🤦🏻‍♀️

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

چرا جزو اسم هایی هست که قبول میکنه

فک میکردم نمیشه

سرچ کردم دیدم هست

عجبا😑😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

فک میکردم نمیشهسرچ کردم دیدم هستعجبا😑😂

اره 

حالا جلسه خانوادگی تشکیل میدیم شب که یه جوری بفهمونیم خیلی چرتههههه بچه بزرگ میشه یقه اینارو میگیره این چه اسمیه

میشه برای قبولیم دعا کنین .