2777
2789
عنوان

بچه های سوال زنانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 43 پست
سشوار با حرارت گرم بگیر بعد از هر بار سرویس رفتن یا حمام رفتن همین الآنم بلند شو بگیر خیلی خوبه من ف ...

بدبختی اینه الان سر کلاسم دانشگاه 😭💔 دارم میمیرم امتحان بدم میرم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متاهلی؟

نه عزیز

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

گلم من خودم الان درگیر عفونت قارچی ام ،اگر عفونت قارجی واژینال داری بگو راهنماییت کنم ،من قبلا پیش متخصص زنان رفتم و ایشون این درمانو برام تجویز کردن حرف نداشت ، اگر شرایط منو دارین بگو بهت بگم چیکار کنی و خوب که شدی دعام کنی

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

گلم من خودم الان درگیر عفونت قارچی ام ،اگر عفونت قارجی واژینال داری بگو راهنماییت کنم ،من قبلا پیش م ...

واژینال انجام دادم یک روز دیشب شروع کردم

حتما انجام بده انشالله که خوب میشی

چشم ممنون 

یعنی از قرص واژینال استفاده میکنید؟

نه پماد

عزیزم ببین متخصص به من گفت اثر بخشی قرص زودتر و بهتره واقعا هم همینطور بود

قرص هم میخورم ولی بازم هیچی همونم

عزیز مهمه که دوره درمانت رو کامل کنی 

داروهایی که دکتر بهت داده کامل مصرف کن

همون پماد کلوتریمازول باید زود خارش رو کنترل کنه اگه نکرده ممکنه عفونت از نوع قارچی نباشه و آنتی بیوتیک لازم باشه

طی دوره درمان هم سعی کن لباس زیر نپوشی و هميشه بدنت رو خشک و تمیز نگه داری ، لباس زیر و  شلوار تنگ و پلاستیک هم نپوش، دامن و پیراهن یا شلوار نخی آزاد بهتره

بعد از دسشویی بدنت رو خشک کن اگه امکانش رو داری با  باد ملایم سشوار 

برای شستن هم وسواس به خرج نده ، شوینده مخصوص واژینال یا شامپو بچه فقط ۱ بار در هفته بقیه وقتها همون آب کفایت می‌کنه وگرنه زیاده رویش خودش عامل عفونت می‌شه 

ماست پروبیوتیک هم خوبه‌ بخوری، بعضیا سیر یا عسل میذازن می‌گن خوبه اما من امتحان نکردم

جوش شیرین یا سرکه هم هیچ تحقیق علمی درباره ش نشده من از دکتر که پرسیدم گفت خودش ممکنه Ph و فلور نرمال واژن رو به هم بزنه و عفونت دوباره برگرده