2777
2789
عنوان

دیشب برای مادرشوهرم چایی ریختم گفت خونت کثیفه نمیخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 14019 بازدید | 288 پست

نمیخام بگم حق به اون بوده خونه یه جای شخصی هر کسی به خودش مربوط ولی عزیزم خیلیا دوسه تا بچه دارن خونه زندگیشونم مث دسته گل میمونه پس تقصیر بچه ها پندار شانس آوردی شوهر حساسی نداری

تمام دقش اینه من چرا تو خونم باز تر لباس میپوشم چرا لاک میزنم دیونم کرده

وا لباس باز پوشیدن بده؟

بگو میخوای روسری سرم کنم جلو شوهرم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباست چش بود به شوهرت بگو بهش بگه قبل اومدن خبر بده کجا کاری من با دو بچه خونه زندگیم تمیز باز میاد ...

میگه چرا تو خونه لباس باز میپوشی 

من از 4 بیدار میشم الان خونم عین دسته گل از 4 بیدارم تمیز میکنم 

خوب این حجم از بهم ریختگی خداییش خوب نیس،بچه توی خونه ی کثیف مریض میشه تازه بچهها از شما نظمو یاد میگیرن،منم دو تا بچه پشت سرهم داشتم ولی همیشه هم بچههام هم خودم هم خونه تمیز بود،برنامه ریزی داستم واسه کارام

واسه منم خیلی پیش اومده مادر شوهرم اومده دیده خونم نامرتبه 

اوایل سر همسرم خیلی غر میزد یا به خودم مستقیم می‌گفت الان عادت کرده 😁

بیخیال باش تو مسئول این نیستی که مادر شوهرت رو راضی نگهداری 

نمیخوره نخوره به فلان جات

همشون هنینطورن منم مثل تو بودم دخترم که بدنیااومد خیلی کارهام عقب میافتاد شوهرم هم هیچ کمکی  نمیکرد پدرشوهرم همش زنگ میزد به بابام ابروم رامیبرد که زندگی دخترت کثیفه منو باجاریم مقایسه میکرد حالاکه بچم بزرگ شده وزندگیم تمیزه یه بارنمیگه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

پری ور بپری

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

منم واقعا خونه نامرتب اعصابمو بهم میریزه دیشب یه جا مهمون بودیم حالم بد شد صاحب خونه رفت برام یه پتو اورد از بوش حالم بهم خورد شاید سال های سال بود پتو رو نشسته بودن بوی جیش میداد منم پتو رو زدم کنار و گفتم میخوام برم خونه خودمون.شما هم سعی کن شبا که همه میخوابن قبل از خواب یه دستی به خونه بکشی

عزیزم من دوقلو پسر شیطون داشتم ،اتفاقا تو خونه ترجمه هم میکنم ،اما همش خونه مرتبه ،از اول هم بود ،شم ...

من دخترم یکماهشه پسرم یکسال و خورده ای از 4 بیدار میشم مرتب میکنم غذا میزارم باز تا شب بهم میریزه

میگه چرا تو خونه لباس باز میپوشی من از 4 بیدار میشم الان خونم عین دسته گل از 4 بیدارم تمیز میکنم

بدبخت نمیدونسته به چی گیر بده 

لباس بسته هم بپوشی به خودت نرسی 

همه جا میگه بلد نیست به خودش برسه 

واسه هر چیزی دنبال بهانه هستند اعصابت خراب نکن ولش کن

همشون هنینطورن منم مثل تو بودم دخترم که بدنیااومد خیلی کارهام عقب میافتاد شوهرم هم هیچ کمکی نمیکرد ...

وا چقد خاله زنک بوده پدرشوهرت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کاری به حرف اون ندارم ولی کلا خودت خونه نامرتب باشه چطور تحمل می‌کنی یعنی بیست چهاری رو سر بچه ها نش ...

نه از 4 بیدار میشم جمع و جور میکنم غذامم میزارم باز تا شب بهم میریزه 

من دو تا بچه کوچیک دارم عزیزم و واقعا نمیرسم حتی شامم رو میذارم شوعرم بیاد خونه بعدش اماده کنم تا حواسشبه بچه ها باشه میدونم شما وی میگی اما سعی میکنم حداقل خونه مرتب باشه چون خونواده شوهر منم عادت دارن بی دعوت و هماهنگی میان و البته اینم بگم هرچقدم تمیز باشه باز مادرشوعرم تا میرسه میگه ملحفه ها رو بیار بشوریم چرا تو ماشین لباسشوییت خوب نمیشوره !!! درحالیکه صرفا دو تا دلیل داره حرفش یک میخواد از جهیزیه ام ایراد بگیره دو بگه تو کثیفی ! همین