2777
2789

از همون اول که ازدواج کردیم من چون درس میخوندم گفتم لطفا میخواید بیاید به من از قبل بگید اون هم همیشه سر  زده میومد بچه اولمم که بدنیا اومد خونم همیشه مرتب بود تا الان که دومی اومده کارام زیاده منم بین تمیز بودن خونه و رسیدگی به بچه ها منن دومی و انتخاب کردم چون دخترمم  به دنیا اومده گفتم پسرم حسودی نکنه خیلی با بچه ها وقت میزارم خونم دیگه نامرتبه  تا شب که شوهرم بیاد بچه ها رو بگیره 

دیشب بعد شام زنگمون خورد دیدم مادرشوهرمه منم کلی ظرف تو ظرفشویی لباس بچه ها رو مبل رو اپن کیسه های خرید میز جلو مبلی شیشه شیر و لیوان و ظرف دیگه با خودم گفتم حتما شعورش میرسه بیخیال اومدن بالا 

من چایی اوردم گذاشتم جلوش قبلش هم میز و جمع کردم به همسرم گفت امیرعلی این چه خونه زندگیه مامان همسرم گفت الان بچه ها نیاز به مراقبت دارن نازی وقت نداره اخر هفته تمیز میکنیم 

رفتم میوه اوردم گفت نمیخواد میوه بیاری یه جارو بکش هیچی نگفتم دیگه نشستم گفت چطور وقت لاک زدن داری وقت کار دیگه نداری گفتم من برای دل خودم میزنم اینکار ها رو نکنم دیگه چیکار کنم؟

گفت الان مادر دوتا بچه ای لاک زدن نداره همسرم گفت خودم بهش میگم بزن مامان شما چیکار به اینکارا داری 

چایی سرد شد گفتم پری جون بده عوض کنم چرا نمیخورید گفت با این خونه زندگیت دل برنمیداره چیزی بخورم نوه هامو بیار ببینم برم 

منم همه میوه و شیرینی و چایی جمع کردم خودمم رفتم تو اشپزخونه نشستم 

من وقت تمیزکاری ندارم به جز اخر هفته ها انگار خودش بچه نداشته همسرمم به من گفت ناراحت نشو مامانم و میشناسی دیگه نیش داره حرفاش بیخیال اخر سر هم که داره میره گفت به جای مو رنگ کردن و لاک زدن به زندگیت برس تو دوتا بچه تو خونه داری درست نیست این رفتار مادر و با پدر ببینن درست تر لباس تنت کن 

منم گفتم بین تمیزکاری خونه و رسیدگی به شوهر و بچه هام دومی برام مهم تره 

من نمیدونم چرا با من انقدر لجه از دیشب اعصابم داغونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه تا این حد ریخت و پاش و کثیف کاری منطقی نیست . تا بچه هات خوابن یه ساعت وقت بذار خونه رو مرتب و تمیز کن . برای بچه هاتم خوبه

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

عزیزم من دوقلو پسر شیطون داشتم ،اتفاقا تو خونه ترجمه هم میکنم ،اما همش خونه مرتبه ،از اول هم بود ،شما بی خیالم هستی،ی خانومی میشناسم هربار بری خونش نامرتبه میگه نمی‌رسم اما همش انلاینه همش داره تلفنی حرف میزنه،نمیگم شما اینجور هستی ها ،اما منم واقعا دلم نمی‌کشه تو خونه کثیف چیزی بخورم .پس ناراحت نشو ،اینجوری راحتی باش

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

کاری به حرف اون ندارم ولی کلا خودت خونه نامرتب باشه چطور تحمل می‌کنی یعنی بیست چهاری رو سر بچه ها نشستی مراقبت میکنی

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
دیگه تا این حد ریخت و پاش و کثیف کاری منطقی نیست . تا بچه هات خوابن یه ساعت وقت بذار خونه رو مرتب و ...

خونه ست دیگه با دو تا بچه طبیعتا بهم میریزه

در اصل دخالت مادر همسرشون آزار دهنده بوده نه چنین موضوعی

هر چقدر هم که نامرتب باشه حق دخالت و اظهار نظر در چنین موضوعی رو ندارند.