2777
2789
عنوان

خانما بیاین خ شوهر بی ادب

383 بازدید | 14 پست

سلام من و شوهرم چند سال مشکل جدی خوردیم  حالا یه هفته ای بود ک خونه نبود منم گفتم ک همه چی کلا تمومه

حالا دیروز خواهرشوخرم ک ده سال کوچکتره پیام داده ک تو چرا فلان رفتارو کردی من سر کار میرم تو هم برو تو زن نیستی ....من فکر کردم از سمت شوهرم پیام داده و متاسفانه بهش پیام دادم اینجوری نمیتونم  زندگی کنم بعد پیام داده ک سریع زنگ میزنی مشکل و حل میکنی  تو اثلا زنی ک الان تو مشکل افتاده صدات در اومده تو الان باید کار کنی بار از رو دوشش برداری

بعد شوهرم اخر شب میاد خونه و میگه من فلان مشکلو حل کردم عذر خواهی کرد و گفت اشتباه کرده منم پیامای خواهرشو نشون دادم قسم خورد یه کلمه به خواهرش نگفته مبگه خودش دوست داره تو زندگی یه دستی داشته باشه تا فهمیده به مشکل خوردیم خوشحال اومد پیام پادع

به نظرتون تمروز پیام بهش ک دیگ دختلت نکن تا نگم چیزی کلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوولی شوهرت خوبه درموردزندگیتون جدی فکرکنین وبراحفظش تلاش کنین

اصلا نمیدونم چیکار کنم من جدیم ولی شوهرم هر چند وقت یکبار یه کاری میکنی ک بچزندگی کلا بهم میریزه

بهتره شوهرتون نسبت به این دخالت هاش واکنش نشون بده تا شما. 

شما هم من بعد جواب هر حرفی که دخالت محسوب میشه رو ندین چه پیامکی چه حضوری. سکوت یعنی شما کسی نیستید که لازم بدونم براتون توضییح بدم. 

بهتره شوهرتون نسبت به این دخالت هاش واکنش نشون بده تا شما. شما هم من بعد جواب هر حرفی که دخالت محسوب ...

منم دیروز اشتباه کردم جواب دادم کلا این خانم کمین نشسته منتظر یه اتفاقی تو زندگی منه واقعا خیلی بد شد جوابشو دادم دیروز

همون حرفایی گه میخوای بگی دیگه اینکه تو زندگی ما دخالت نکن خودمون میدونیم چیکار کنیم

شوهر من دیشب گوشیمو برداشت بهش چندتا فحش نوشت ولی من نذاشتم بفرسته گفتم اگه میخوای حرفی بزنی با گوشی خودت بزن گفت فردا خودم زنگ میزنم