2777
2789
عنوان

خونه نزدیک پدرشوهر

456 بازدید | 48 پست

بچه ها ما نزدیک پدرشوهرمینا زندگی میکنیم.همش دلم میخواد ازشون دور شیم.

خونمون فروش نمیره اصلا.با پولشم نمیشه خونه جالبی خرید.باید روش پول گذاشت.

من به همسرم میگم بدیم رهن بریم رهن بشینیم فقط ازشون دور باشیم.همسرم از مستاجری میترسه.میگه هرسال ۱۰۰ تومن میزارن روی پول پیش از کجا بیارم اخه.استرس افزایش پول پیش داره.

ما ۱۰ ساله اینجا نشستیم.دیگه خسته شدم اخه.

به نظرتون این ریسک ارزش داره بریم مستاجری؟

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

بگو فوقش نمیشه برمیگردیم سر خونمون دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فوقش نمیشه برمیگردیم سر خونمون دیگه

میگه بریم اصلا نباید برگردیم.چون پدرشوهرمینا مسخرمون میکنن که نتونستن بیرون بمونن ضایع شدن بازم برگشتن.میگه خفته.

میگه بریم اصلا نباید برگردیم.چون پدرشوهرمینا مسخرمون میکنن که نتونستن بیرون بمونن ضایع شدن بازم برگش ...

بگو اینکه از ترس شکست بشینی سر جات تکون نخوری بدتر نیست؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

و گر مراد میابم به قدر وسع بکوشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همسرتون حق داره. سخته. خیلی رو مخن؟ نمیشه بی محلی کنی. دوست من طبقه پایینه مادرشوهرشه. میگه ماهی یه بار دعوت کنه میرم‌. میگه من اصلا محل نمیدم. راضیه. یادمه خونه داشت خونشو فروخت عوض کنه یهو گرون شد نتونست اومد ساختمون مادرشوهرش. خونش از دستش رفت. الان تو واحد مادرشوهرشه

نه واقعا ارزش نداره یه چند سال تحمل کن پول جمع کنین بزارین رو پول فروش خونه یکی بهتر و دور تر بگیرین

اصلاااااا هییییییچچچچچ پس اندازی نداریم.فقط خرج روزمره میکنیم.

به امید فروش اینجا هم نمیتونم باشم چون قولنامه است.کسی نمیخره که.