2777
2789

خواب دیدم انگشتر ازدواجم دستمه انگشتر کاملا ساده و بدون نگین هست و اینکه دوتا دستبند طلا هم که هر کدوم با یه زنجیر به انگشتر طلا ساده وصل شده هم دارم تعبیرش چیه به جنسیت ربطی داره ؟

منم چند شب پیش خواب دیدم گوشواره هامو فروختم یه گوشواره بزرگتر خریدم 

بچم پسره 

شما نمیدونی جنسیتو؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدن **انگشتر ازدواج ساده و بدون نگین** در خواب معمولاً نشانه **تعهد، وفاداری و ثبات** در زندگی شخصی و عاطفی است. این نوع انگشتر می‌تواند نشان‌دهنده **سادگی و خلوص رابطه** باشد، بدون وابستگی به زرق‌وبرق ظاهری. 

اما **دستبندهای طلا که با زنجیر به انگشتر متصل شده‌اند** ممکن است نمادی از **پیوندهای قوی، وابستگی‌های عاطفی و ارتباط مستحکم** باشند. این خواب می‌تواند نشان‌دهنده **حمایت، امنیت و ارزش بالای رابطه‌ای باشد که در آن قرار دارید یا قرار خواهید گرفت**. همچنین، طلا در خواب معمولاً نماد **ثروت، موفقیت و جایگاه اجتماعی** است، که ممکن است به **پیشرفت در زندگی شخصی یا حرفه‌ای** اشاره داشته باشد

اگه من نبودم زندگیت خیلی بی‌مزه بود ، قبول کن 🤓

توی گوگل نوشته گردنبند طلا دختره انگشتر و دستبند پسره

🤷🙂

ان‌شاءالله هرچی که هست سالم و صالح باشه و خوش پا قدم و خوش روزی و عاقبت بخیر باشه🤲♥️🌹برای منم دعا کن خدا برام جبران کنه🥺

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺