2777
2789

سلام ممنونم از همه کسانی که تو تاپیکم شرکت می‌کنن و نظر میدن🌹❤️ شما با چه شرایطی حاضرین شهر غریب زندگی کنین ؟ خانواده خودتون و همسر نباشن پیشتون  ..حدودا هم ۴۰درآمد همسرتون باشه بچه هم داشته باشین...اصلا می ارزه به غربتش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خیلی دوسدارم جای دور از شهر خودمون زندگی کنم ولی همسرم موافقت نمیکنهعاشق دوری و غربتم وتنهایی آ ...

فکر می‌کنی ..فقط سالهای اول جذابه..تنهایی با بچه آدمو خسته میکنه

فکر می‌کنی ..فقط سالهای اول جذابه..تنهایی با بچه آدمو خسته میکنه

ن بخدا دوری و دوستی بعد ما کلا اهل بیرون رفتنیم همسرم هرشب مارو میبره اونجور نیس ک بخایم بپوسیم تو خونه وفلان ولی حیف ک خودش دوس نداره بره شهر دیگه زندگی کنه😪

والا انقد بی مهری دیدم از بقیه ک حاضر شدم بیام غربت و ارامش دارم اینجا هرچند ی وقتا تنهایی اذیت میکن ...

منم سه ساله تو غربتم با شوهرم والا ک ارامش دارم ‌ . یکی از ارزوهامم مهاجرته اما پولشو نداریم فعلا

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه