2777
2789

من گلایه میکنم سرد برخورد میکنم که مشکلو حل کنه  فقط زبون میریزه میگه بیا بغلم درست میشه فداتشم😐 میگم جدا میشم جدیم نمیگیره.. و وقتی مشکل از ریشه حل نمیشه من دوباره دیوونه میشم و بازم همون اش و همون کاسه مشکلو حل نمیکنه فقط میگه صبر کن درست میشه اما نمیشه و من خسته شدم چه کنم قهر کردنمو جدی بگیره چه برخوردی داشته باشم که بترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راه دیگه ارو امتحان کن قهر جواب نمیده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب چون زیاد قهر کردی و تهدیدهای الکی کردی دیگه جدی نمیگیره، نباید این کارو کنی دیگه

برا خودت خطوط قرمز داشته باش و بهش با جدیت بگو اگه ازشون رد شه چی میشه و به حرفت عمل کن

وقتی میبینی قهر روش تاثیر نداره دیگه قهر نکن،

دلم میخواد بزنم تو دهنش بفهمه که من جدییم😐

هم دردیم😶

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
خب چون زیاد قهر کردی و تهدیدهای الکی کردی دیگه جدی نمیگیره، نباید این کارو کنی دیگهبرا خودت خطوط قرم ...

اره یجوری شده که هرچی میگم بهش برنمیخوره میگه دیگه عادت کردم و میخنده خودم باعث شدم

چه راهی خب

راه های زناشویی شاید جواب بده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.