2777
2789
عنوان

نمیدونم پوست صورتم خشکه یا چرب

91 بازدید | 16 پست

راهنمایی کنید

مثلا دو سه روز نرم حموم صورتم چنااااان چرب میشه دست میزنم دستم چرررب میشه،تو حموم با شامپو میشورم و لیف😑میزنم تا چربی صورتم بره،بعد حموم به شدتتتت خشک و پوسته میشه

چیکار کنم

خیلی رو مخه

امروز ضدافتاب مخصوص پوست چرب خربدم

میخوام ژل شستشو صورت بخرم ،برا پوست چرب بخرم یا خشک؟؟

آبرسان هم میخوام بخرم اینم نمیدونم چرب بخرم یا خشک

راستی پوستم جوش و اینا ام داره

دکتر به من گفت اگه میخای بفهمی پوستت چربه یا خشک یا معمولی ، برو حموم وقتی اومدی هیچی به صورتت نزن بعد سه ساعت ببین اگه کل صورتت چرب بود ینی پوست چربی داری ،اگه خیلی خشک و کش میومد و پوسته شده بود ینی خشک ، اگه فقط روی گونه و بینی چرب بود بقیه خشک ینی معمولیه 

سلام عزیزم بهت درخواست میدم قبول کن

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بفرما

من مشاور پوست و مو هستم خاستم کمکت کنم گل

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

تو حموم هم به صورتم هیچی نزنم؟؟شامپو لیف فلان

معمولی بشور در حدی که فقط چربی های پوستت تمیز بشه نه همینجوری کثیف ولش کنی نه زیادی دیگه بسابی که تحریک بشه و بدتر چربی پس بده 

و سعی کن هرچیزی هم به پوستت نزنی مثل محصولاتی که تبلیغ میکنن مثل لدورا و نفیس و این چیزا ،همشون الکیه

ضد آفتاب و آبرسان و یه شوینده مناسب پوست کافیه 

من خودم برا پوستم هر ماه دکتر میرم با دستگاه برام انجام میده ولی هیچوقت دارو یا محصول خاصی بهم نداده فقط تاکید داره آبرسان و ضدآفتاب استفاده کنم 

و سعی کن هرچیزی هم به پوستت نزنی مثل محصولاتی که تبلیغ میکنن مثل لدورا و نفیس و این چیزا ،همشون الکی ...

آره اصلا این چیزا رو نمیزنم

دقیقا میخوام همین کار کنم

با شوینده روزی یه بار صورتتو میشوری؟ 

آره اصلا این چیزا رو نمیزنمدقیقا میخوام همین کار کنمبا شوینده روزی یه بار صورتتو میشوری؟

من قبل اینکه برم دکتر چون پوست بشدت چربی داشتم ، هر روز صبح و هرشب قبل خواب باید صورتمو تمیز میشستیم و روزی یبارم میرفتم حموم وگرنه جوش میزدم ،اما الان اگه صب یا شب نشورم چیزی نمیشه و چربی پوستمم تنظیم شده 

الان میری دکتر چه کارایی انجام میده؟

من نوجونی خیلی جوش زدم و اسکار شد ، الان میرم برا جای اسکار هام 

فعلا یه جلسه سابسیژن و مزوژل و سه جلسه میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ ترکیبی انجام دادم