2777
2789
عنوان

بیاین حالم بده

162 بازدید | 13 پست

بچه ها  دو روز پیش رفتیم خرید  سیسمونی کارمون طول کشید اومدیم بیرون شب شده بود

تو اتوبان تو حرکت بودیم یه ماشین چراغ نداشت یهو پیچید جلو ماشینمون  شوهرم زد رو. ترمز منم پشت نشسته بودم  یهو زد رو ترمز خیلی خم شدم رو شکمم

دل درد گرفتم  ترشح داشتم دیگه امروز رفتم دکتر سونو نوشته دعا کنین کیسه ابم اسیب ندیده باشه😭سه سال دنبال نی نی دویدم 😭

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله بحق سه ساله امام حسین ع دوردونه اش حضرت علی اصغر ع که چیزی نیست فردا میری سونو میگی آخیش چق ...

😭مرسی عزیزم ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

شرایط بارداری خودم انقدسخت بود استراحت مطلق بودم الان یکم پریودیم تاریخش جابجا میشه غم دنیارو سرمه.. ...

توروخدا دعام کن چیزی نباشه

سلام عزیزم رفتی سونو

اره صبح رفتم کیسه ابم مشکلی نداشت

دوروزی ترشح داشتم نمیدونم اصلا چیشد تاصبح گریه کردم صبح خوب شدم رفتم سونو مشکلی نداشتم

اره صبح رفتم کیسه ابم مشکلی نداشتدوروزی ترشح داشتم نمیدونم اصلا چیشد تاصبح گریه کردم صبح خوب شدم رفت ...

ای خداروووووو هزاربار شکر😥😥😥😥

خیلی خوشحال شدم خواهرجان

انشاالله بسلامتی بغلش کنی دیدی گفتم هیچی نیست..چند هفته است 

ای خداروووووو هزاربار شکر😥😥😥😥خیلی خوشحال شدم خواهرجانانشاالله بسلامتی بغلش کنی دیدی گفتم هیچی نی ...

25هفتمه

بخدا خواهر سه سال منتظر بودیم از این مطب به اون مطب بخاطر یه فسقلی

شاید نزدیک 400میلیون خرج کردم فقط قرص و امپول 

بد دردیه 

25هفتمهبخدا خواهر سه سال منتظر بودیم از این مطب به اون مطب بخاطر یه فسقلیشاید نزدیک 400میلیون خرج کر ...

منم سه چهار سال منتظر بودم دراوج ناامیدی  فهمیدم باردارم..خدا بخواد قشنگه مطمئن باش خودش داده خودشم نگهدارشه..انشاالله بیادبغلش کنی تازه میفهمی عشق یعنی چی

منم سه چهار سال منتظر بودم دراوج ناامیدی فهمیدم باردارم..خدا بخواد قشنگه مطمئن باش خودش داده خودشم ...

ای جانم

بچت چند وقتشه؟ خدا برات حفظش کنه🌸🤲🏻