2777
2789

لطفا نمیخوام عکسم باشه حذف کن

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور که بدتر همه رفتن تاپیکت ببینن عکستو 

گفتم شاید بدونه فورس ماژوره زودتر بیار

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
سیو‌کردم عکستو راضی باش  خوشگلی

تو رو خدا سیو نکنین من راضی نیستم 

من ک بلد نیسم چی😢😢😢چجوری میرین تاپیک های قبلیو میبینین😢

برو تو پروفایل کاربر اونجا که زده درباره یه +مثبت هم روبروشه اونو بزن .بعد برو پایینتر نوشته تبادل نظر ..اونجا تمام‌تاپیکاشو میابی

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊