2777
2789

فک کنید بابام داشت میرفت بیرون برمیگرده ب خواهرم میگه هر چی دوس داری و دلت میخواد بگو بابات بخره برات حالا منم همونجا نشسته بودما اما حتی نگاهمم نکرد...

اولین بارش هم نیست

تا حالا نشده ی بار غذای مورد علاقه مو درست کنه در حالی ک همیشه غذا طبق خواست خواهرم آماده میکنه...

بیشتر از همه هم من ب فکرشم و کمکش میدم‌...

تفاوت سنی زیادی هم بین منو خواهرم نیس ک بگم بچه ست بالای بیسته‌‌‌...

مامانم زن بدجنسی نیستا فقط منو دوست نداره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و خواهر کوچیکم بچه بودیم هر بار که دعوا میکردیم مامانم بی برو برگرد از خواهرم طرفداری میکرد در حدی که خواهرم الانا میگه من خیلی وقتا میدونستم  تقصیر منه هاا ولی باز مامان تورو دعوا میکرد🥲 انقدددددر اذیت میشدم ازین قضیه که الان خودم دوتا بچه دارم به هیچ وجه از هیچکدومشون طرفداری بیجا نمیکنم  نهایتا دعوا کنن دوتاشونو دعوا میکنم 😅

شاید لجباز و پر توقعه خواهرت و تو زیادی مظلومی به چشم نمیای 

یا بر عکس اون زیادی مظلومه هواشو دارن 

هر چند اینا و هییییچ دلیل دیگه ای نباید باعث بشن پدرو مادر بین بچه ها فرق بزارن 

من و خواهر کوچیکم بچه بودیم هر بار که دعوا میکردیم مامانم بی برو برگرد از خواهرم طرفداری میکرد در حد ...

من یادمه بچگی مامانم بی دلیل باعث شد بابام دعوام کنه هفت سالم بود هیچ دلیلی هم نداشت

شاید لجباز و پر توقعه خواهرت و تو زیادی مظلومی به چشم نمیای یا بر عکس اون زیادی مظلومه هواشو دارن هر ...

آره لجبازه و اتفاقا خیلی تو خونه اذیت میکنه ولی این دلیل میشه بیشتر به اون محبت کنن؟

آره لجبازه و اتفاقا خیلی تو خونه اذیت میکنه ولی این دلیل میشه بیشتر به اون محبت کنن؟

اتفاقا علتش همینه .آدما به کسی که همش غر میزنه یا ایراد میگیره یا ناراضیه بیشتر اهمیت میدن سعی میکنن راضی نگهش دارن تو الویت قراره میگیره همیشه  ولی اونی که آرومه میگن خب آرومه دیگه از چیزی خوشش نیاد هم باز صداش در نمیاد کاریش ندارن تا زمانی که بهش احتیاج داشته باشن 

من خودم برای بقیه همین مورد دومیه هستم