2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که فوحش میده

81 بازدید | 4 پست

چند سال باهاش دوست بودم و قراره عقد کنید حسابی دو دل هستم و میترسم

به شدت ادم عصبی هست وقتی دعوا میکنیم فحاشی و بی احترامی میکنه وقتی میگم باید این رفتارتو کنار بزاری نمیپذیره و میگه عصبیم نکن تا فوحش ندم😐 تحصیل کرده هم هست مثلااااا

با کلی حرف زدن گفته که فوحش دادنش رو کنار میزاره ولی خیلی امید وار نیستم🤦🏻‍♀️

دوست من فقط بخاطر اینکه یبار نامزدش گفته بود بیشعور نامزدیشو به هم زد، میگفت الان که تازه نامزد کردیم فحش میده حتما دست بزن هم داره فردا پس فردا تو رندگی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خواستگار دارم دقیقا همین خصوصیاتو داره سه ساله میره میاد و دقیقاا بی احترامی میکنی فحش هم میده (به من نداده تا حالا ولی خیلی شنیدم ازش) در کنار اون تو چشام زل میزنه میگه عاشقتم:)

اول ها خانواده ام مخالف بودن الان خودمم مخالفم چون ادم هر چقدم عاشق باشه نمیتونه از کسی ک دوسش داره بی احترامی ببینه

نمیگم ولش کن ولی بیشتر فک کن ببین میتونی تا اخر عمرت باهاش کنار بیایی؟

اگه میتونی از ته قلبم امیدوارم خوشبخت بشی باهاش عزیزمم

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍