2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 41 پست
آخه من بعد یکسال رفتم کلی راضی بودم نمیدونم گردنم میگیره دیگه یا نه

شما برید ببینین چی میگن

منم بینیم حدودا ۱۰ ماه هست عمل کردم و قوز دراورده 

یا همون برامدگی. دکترم گفت شد ۱ سال بیا سوهان بزنم 

واقعا رو مخم رفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نامحسوس مشخصه

فکر کنم کسی متوجه نشه مگر اینکه بخواد خیلی با جزئیات و خیلی نزدیک نگاه کنه ولی بازم واسه من زیادیه چون تو دوره ی عملم وسواس گرفتم حالا اگر بتونم یه عکس واضحه میزارم نظرتونو بگید

شما برید ببینین چی میگنمنم بینیم حدودا ۱۰ ماه هست عمل کردم و قوز دراورده یا همون برامدگی. دکترم گفت ...

اونا ورمه مال من سفته سفته اگر بتونم عکس واضحه میزارم نظرتو بهم بگو مرسی❤️

نمیدونم من خیلی حساسم گیر دادم ول کنم نیستم

با دکترت مشورت کن 

بگو این چیه بعد این همه وقت؟ بگو اگر قراره بیشتر بشه بگو برا چیه یه چاره بزار جلوی پام، اگرم قراره همین بمونه به نظرم خیلیییی کمتر از چیزیه بخوای بهش فکر کنی، خیلی قشنگه رو صورتت خودتم قشنگی برو کیفشو کن

این ورمه کنار استخونه گلم این خیلی کمتر میشه اما از بین نمیره حتی با سوهان و اینا و وقتی بینیت به تع ...

خیلی مشخصه و رومخم رفته‌. خداکنه کمتر بشه 

از شما رو گفتم خیلیییی کم 

بنظرم برین دکتر خودشون بیینن 

ببین چی میگن