2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 41 پست
خیلی مشخصه و رومخم رفته‌. خداکنه کمتر بشه از شما رو گفتم خیلیییی کم بنظرم برین دکتر خودشون بیینن ببی ...

تهش بهم میگه سوهان باور کن من دچار وسواس فکری ذهنی شدم تو دوران ورمم انقدر که استرس کشیدم دوباره برم باز کنه واسه یک سوهان کلی ورم کنه اصلا نمیصرفه فکر کنم اونموقع برم پیش استادام تو بیمارستان اعصاب و روان بستری شم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش بهم میگه سوهان باور کن من دچار وسواس فکری ذهنی شدم تو دوران ورمم انقدر که استرس کشیدم دوباره برم ...

سوهان میگن وحشتناک درد داره 

به نظرم ترمیم بهتری بهتره اونطوری بیهوش میشی 

کاربری دست دو نفره
سوهان میگن وحشتناک درد داره به نظرم ترمیم بهتری بهتره اونطوری بیهوش میشی

نه بابا از یه نیم رخم قشنگه از روبه رو قشنگه از یه طرف متاسفانه قوز نه ها قوسش مشخص نیس اینطوری بگم بهتره خیلی توجه کنی کمی بر آمده است دوباره صد و خورده ایی هزینه کنم خیلی حرفه اونموقع سعی میکنم باهاش کنار بیام 

مرسی نظرت آرومم کرد❤️فکر سر شبی وسواس بیفته به جونت صبحم ۵ پاشی واسه دانشگاه وضعیت داغونی دارم😂😂

آره منم بینیمو عمل کردم اوایل سر همه چی پنیک میشدم بعد فهمیدم خودم از بس دقت میکنم به دماغم همه چیو بد میبینم

دیگه حساس نشدم الان خوب شده به نظرم، توام واقعا خوبه که گفتم

قربونت عزیزم موفق باشی 💞💞

آره منم بینیمو عمل کردم اوایل سر همه چی پنیک میشدم بعد فهمیدم خودم از بس دقت میکنم به دماغم همه چیو ...

مرسی مهربون در کل هیچکس جز خودمون اونقدر که باید توجه نمیکنه مگر اینکه توجهش رو جلب کنیم 

ممکنه برآمدگی کوچیک باشه که فقط خودت متوجه می‌شی یا حتی طبیعی باشه. ولی برای اطمینان بهتره یه چک‌آپ بری. دکتر باباجانی معمولاً ویزیت بعد از عمل داره و با لمس و عکس دقیق می‌گه که نیاز به ترمیم هست یا نه.