2777
2789

مادرم بیماری قند داره ..بعد عصبی شظد سرگیجه گرفت خوابید بیدارش کردم قرص بهش دادم بازم خوابید خطرناکه ؟

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

هرچه سریعتر ب دکتر مراجعه کنید.

دیابت خییلیییی بیماریه خطرناکیه 

ب پاهاش دست بزن ببین ورم کرده؟

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

قندش رو چنده معمولا؟

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه سریعتر ب دکتر مراجعه کنید.دیابت خییلیییی بیماریه خطرناکیه ب پاهاش دست بزن ببین ورم کرده؟

ببخشید نشد جواب بدم دستت درد نکنه ...اصلا راضی نشد بریم پیاده روی که قندش بیاد پایین فقط خیار گفت براش رنده کنم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯