2777
2789
عنوان

جواب کنکور دکتری

707 بازدید | 19 پست

من تو کنکور دکتری هم تو شبانه و ازاد هم روزانه مجاز شدم 

ولی چجوری؟

رسما رتبه های پنج شش تا مونده به اخر تو روزانه مال منه!!

حالا سوالم اینه باتوجه به این فاجعه امکان قبولی تو مصاحبه اینا هس؟(دانشگاه محقق اردبیلی)

لیسانس و ارشدمم اونجا خوندم میخواستم دکتری هم اونجا قبول شم ک فک نمیکنم....

تا اخر بهار دفاع میکنم مقاله اینام ندارم فعلا! ولی تابستون احتمالا اوکی کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقاله رو زودتر جمع و جور کنید که توی مصاحبه حداقل اکسپتش رو داشته باشید.

اینکه دانشجوی ارشد همون دانشگاه هستید خوبه.

با استادی که میخواهید دوره دکتری راهنماتون باشند صحبت کنید و ایشون رو قانع کنید که دانشجوی خوبی هستید.

فکر نمی‌کنم منع جدی وجود داشته باشه.

اگر مدرک زبان هم در این فاصله بگیرید، اون هم امتیاز داره.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

مقاله نداری؟کنکور دکتری اونوقت ارزشی نداره کداره؟

خب فرصت نشده ک تابستون فرصت دارم نمیشه؟؟؟بلافاصله ارشد خوندم پایاننامه کارمیکردم تازه داره تموم میشه خب

خب فرصت نشده ک تابستون فرصت دارم نمیشه؟؟؟بلافاصله ارشد خوندم پایاننامه کارمیکردم تازه داره تموم میشه ...

گلم،،،بدون مقاله برای خودتون سخت هست و...

برای خیلی از اساتید مقاله خیلی مهمه

بله پایان نامه خیلی سخت و وقت گیره

چی بگم 

انشالله موفق بشی 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

مقاله رو زودتر جمع و جور کنید که توی مصاحبه حداقل اکسپتش رو داشته باشید.اینکه دانشجوی ارشد همون دانش ...

سلام

عزیز مدرک زبان ب چ دردی میخوره؟

میشه نظرتون رو بگید

ممنون میشم 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

سلامعزیز مدرک زبان ب چ دردی میخوره؟میشه نظرتون رو بگیدممنون میشم

سلام عزیزم

توی دوره دکتری تقریبا در تمام دانشگاه‌ها (بجز موارد معدودی)، قبل از تصویب پروپوزال باید یک مدرک زبان با نمره بالاتر از حدنصاب برای دانشجو ثبت بشه. آزمون زبان پیشنهادی هم بسته به رشته و وزارتخانه‌ی مرتبط متفاوته. برای وزارت علوم معمولا msrt یا بسندگی هست. 

به همین خاطر داشتن مدرک زبان با نمره‌ی بالا (علاوه بر اینکه نشون میده شما به زبان انگلیسی اشراف نسبی دارید، یک مرحله هم از مصاحبه شوندگان دیگر جلو ترید)  در مصاحبه امتیاز هست.

سلام عزیزمتوی دوره دکتری تقریبا در تمام دانشگاه‌ها (بجز موارد معدودی)، قبل از تصویب پروپوزال باید یک ...

چ جالب

ممنون بابت توضیحاتتون 

فقط اینکه مدرک زبان برای دوره ی دکترا ب درد میخوره

درسته؟

برای ارشد لازم نیست?

msrt چی هست؟

بالاتر از آیلتس هست؟

چ جالبممنون بابت توضیحاتتون فقط اینکه مدرک زبان برای دوره ی دکترا ب درد میخورهدرسته؟برای ارشد لازم ن ...

خواهش می‌کنم.

بله. 

نه برای ارشد نیاز نیست.

آزمون ملی وزارت علوم هست. ساختارش شبیه به تافله ولی فقط در ایران اعتبار داره و بین المللی نیست.