2777
2789
عنوان

شوهرتنبل

164 بازدید | 29 پست

شوهرم فقط میره سرکارومیادجلوtv.دیگه هیچکارنمیکنه حتی تعمیرگاه بردن ماشین وکل خریدهابامنه.بچه نداریم ولی خودم۷صب تا۴سرکارم.

هیچ کمکی نمیکنه.امروزماشین خراب بودبردم تعمیرگاه بهش گفتم خسته شدم بااینکه پریودبودم چندین ساعت درگیرماشین بودم میگه ماشین بزارخونه سرکارهم نرو.🤔

اصلاقدردان نیست ونمیفهمه کارهای که من میکنم مسئولیت اونه خیلی دراین زمینه هاتنبله.بفکرخوش گذرونیه فقط.ودوست داره منم مث خودش باشم

باهرزبونی بگین باهاش حرف زدم ولی انگارنه انگار

بالاشم تنبل بودوکل زندگی مادرش جمع کرده .

بنظرتون چکارکنم؟

صبورانه کاراروانجام بدم ودم نزنم؟

حرف زدن کلافایده نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر دست به کار شو با این وضعیت وقتی بچه بیاری دیگه نتونی کارو کنی اونم نمیتونه کامل انجام بده وظیفه تو میدونه 

شایدم حتی منت بزاره  کار هارو تقسیم بندی کن تا چند وقت دیگه اینجوری دوم نمیاری 

ببخشید چند وقته ازدواج کردید؟

باهرزبونی بگین باهاش حرف زدم ولی انگارنه انگاربالاشم تنبل بودوکل زندگی مادرش جمع کرده .بنظرتون چکارک ...

اگه واقعا این حجم کارو میتونی فقط برای خودت تحمل کنی که هیچ 

ولی مطمئنن یه جایی خسته میشه و میبری 

اگه با حرف زدن درست نمیشه از طریق های دیگه وارد شو 

انجام نده یا بترسونش  که اینکارا وظیفه توعه زندگی مشترک با یه طرفه بودن از هم میپاشه 

من دخترمستقلی بودم خودم ۲تاخونه وشغل وماشین داشتم 

اونم ادم سالمیه وسرش به کارشه

فقط تنبله

برای من انجام کارهاسخت نیست

ولی اینکه دیده نمیشم وقدرشناس نیست سختمه

غرمیزنم اونم شاکی میشه

اگه واقعا این حجم کارو میتونی فقط برای خودت تحمل کنی که هیچ ولی مطمئنن یه جایی خسته میشه و میبری اگه ...

بشدت بیخیاله

الان سال خونمون نزدیکه 

حاضرنیست بنگاه بره

هرباریه بهانه ای میکنه