2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشکری نباشه ولی به تنهایی خیلی نیاز دارمزیر۲۵ سال اصلا مناسب مادر شدن نیست

چی بگم منم زود ازدواج کردم ولی همیشه تصمیم داشتم ۲۴ ۲۵ بچه بیارم ک خداروشکر همینطور شد ۲۴ سالمه الان باردارم 

ولی تنهایی ام سخته چون تنها نبودی نمیتونی درک کنی الان بهم میگن بچه بیاد فقط دنبال ی فرصتی برای تنهاشدن انقدرخوشحال میشم چون توتمام عمرم تنها بودم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مشکلت چیه عزیزم

هیچی!

شوهرم سالمه

خودمم ذخیره ام بالاست فقط کیست دارم ۲ تا...

که ماما و دکتر میگن مانع بارداری نیست

ولی ۱سال و نیمه که نمیشه

هردکتری هم که میری یه کیلو داروی هورمونی میکنه تو حلقت!

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

هیچی!شوهرم سالمهخودمم ذخیره ام بالاست فقط کیست دارم ۲ تا...که ماما و دکتر میگن مانع بارداری نیستولی ...

کیست رو با اصلاح مزاج و رعایت یه سری کارها میتونی درمان کنی 

اگه سنت زیاد نباشه، زیاد عجله نکن و زیاد بهش فکر نکن چون باعث استرس میشه و همین خودش رو عملکرد رحم تاثیر منفی می‌زاره

اگه خواستی برای پاکسازی رحم و اصلاح مزاج اقدام کنی میتونم کمکت کنم 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

کیست رو با اصلاح مزاج و رعایت یه سری کارها میتونی درمان کنی اگه سنت زیاد نباشه، زیاد عجله نکن و زیاد ...

ممنون عزیزم

چطور میتونی کمکم کنی؟

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

ممنون عزیزمچطور میتونی کمکم کنی؟

ما از روی عکس زبان مشکلات رو بررسی میکنیم و راهکارمون هم پاکسازی و اصلاح مزاج هست که با یه سری گیاهان و روغنهای طبیعی این غلبه مزاجی بدن رو رفع میکنیم، خیلی از مشکلاتی که تو بدن هست بخاطر بهم ریختن اخلاط بدن هست که با اصلاح مزاج رفع میشه

کیست بیشتر بخاطر سردی رحم بوجود میاد یعنی مزاج رحم دچار اختلال شده 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه