2777
2789
عنوان

درد و دل

42 بازدید | 6 پست

سلام

من دانشجوام ۲۱ سالم میشه امسال

تقریبا ۵۰ درصد کلاس و اقوام ازدواج کردند، خانوادم اینو میگن هی

خسته شدمممم

همش حرفای تکراری 

مثال‌های تکراری

خواستگار دارم ولی هنوز دلم نمیخواد ازدواج کنم

به نظرم خیلیییییییی مسئولیت سنگینه

من تو زندگی تکی خودم موندم

و احساس تنهایی هم ندارم 

زندگی عادیمو دوست دارم همینجوری میخوام پیش بره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولیت آدم از یه اتاق و یه نفر 

میشه یه خانه و خانواده

از هر نظر 

حواست باید به همه چی باشه، به نظم به مسائل اقتصادی، به خانواده ها و روابط اجتماعی، به مسائل عاطفی، به آشپزی، به هنر و تزئینات به....

خب چرا اصلا باید من اینو قبول کنم اونم برای همیشه؟

اگه خواستگار خوب داری بیشتر فکر کن

اره خوبه ولی من میترسم از اینکه بهش ظلم کنم

یعنی نتونم اونجوری که باید همسر خوبی باشم از طرفی هم واقعا از ته دلم، نمیخوام 

واقعا سخته تو ۲۱ سالگی همچین مسئولیتی 

اره خوبه ولی من میترسم از اینکه بهش ظلم کنمیعنی نتونم اونجوری که باید همسر خوبی باشم از طرفی هم واقع ...

ببین من نمیگم حتما ازدواج کن سن که میره بالاتر تمایل ادم بیشتر میشه برای این میگم فکر کنی همین جوری ردش نکنی چون چند سال دیگه ممکنه ادمی دلت بخواد نیاد خواستگاریت بگی ای ای کاش همون موقع انتخاب میکردم بعدم یادت باشه تو هیچ کاری حتما نباید صد باشی وسواسی نباش هیچ کس کامل نیست این که بخوای تو هر چیزی بهترین باشی بدتر باعث میشه که از بقیه عقب بیافتی 

ببین من نمیگم حتما ازدواج کن سن که میره بالاتر تمایل ادم بیشتر میشه برای این میگم فکر کنی همین جوری ...

اره مامانم هم دقیقا همین رو میگه

ولی خب خیلیییییییی سخته🥲