2777
2789

زبونم لال بگید چ شرایطی داشته باشیدجدامیشید؟و چ چیزایی مهمه براتون واسه بعدش؟حمایت مالی؟عاطفی؟مهریه؟یا ن بخاطرعشق و وابستگی جدانمیشید

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم برای وابستگی هیچ وقت اگر در شرایطش قرار بگیرم طلاق نگیرم

مجردی پ

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

به نظر من زنی که زندگی سختی داره و طلاق نمیگیره میترسه 

یک زن با توجه به شرایط فرهنگی ما باید خیلی بالغ و مستقل باشه که از عهده این تغییر بزرگ بر بیاد

من سالهاس دارم کار میکنم و زنهای زیادی رو دیدم که خیانت دیدن،کتک خوردن،تحقیر شدن و...ولی از کلمه طلاق وحشت دارند.

دکتر هلاکویی میگه این که به خاطر بچه طلاق نمیگیرم یه دروغ بزرگه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به نظر من زنی که زندگی سختی داره و طلاق نمیگیره میترسه  یک زن با توجه به شرایط فرهنگی ما باید ...

عالیه افرین من عاشقشم واینکه ترس دارم.ولی نمیدونم چراازگفتن طلاق ابایی ندارم دیگه

مجردی پ

نه مجرد کجا بود یازده ساله متاهلم یه دختر هم دارم ولی کلا دل کندن همیشه برام سخت بوده چه اون زمانی که دوست پسر داشتم چه این زمان که شوهر دارم کلا آدم بسازی هستم البته زندگی طاقت فرسایی هم ندارم تنها مشکلم اینه که شوهرم بد دهنه من هم در این مورد فکر کنم پوست کلفت شدم 😑 😑 😑 😑 😑 

نه مجرد کجا بود یازده ساله متاهلم یه دختر هم دارم ولی کلا دل کندن همیشه برام سخت بوده چه اون زمانی ک ...

مثله من دل کندن سخته اه خیلی بده

به نظر من زنی که زندگی سختی داره و طلاق نمیگیره میترسه  یک زن با توجه به شرایط فرهنگی ما باید ...

این حرف کاملا صحیح همیشه ترس آدمها از تغییر مانع انجام کاری میشود حالا این تغیبر میتونه طلاق باشه.  کتاب چه کسی پنیر من را برداشته هم همین میگه. 

عزیزم درخواست دوستی دادم

یه سوال کوچولو دارم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دقیقا من زمانی که با شوهرم بحث میکنم ازش متنفر میشم ولی بعد که فکر میکنم بهش وابستگی دارم بعد که آشت ...

دقیقااااا