منم چادریم. امثال اینا زیادن. با چادر دیدم می رن فروشگاه غذایی دزدی هم می کنند زیر چادرشون. اینا چادرنمان و زیادن.
نجف بودیم وادی السلام. قبرستان خیلی بزرگ...گم شدم گوشی هم که توی اون مسیر نداشتم .قرار گذاشتیم اگر گم شدم برم سر مزار اقای قاضی.
مزارشو بلد نبودم چندتا اخوند دیدم گفتم برم از اونا بپرسم رفتم جلو بپرسم دیدم سیگار نی کشن توی اربعین و می رن.. حالم بد شد اخوندی که ندونه سیگار و دود براش ضرر داره اخوند نیست. البته میگن قاضی خودشم سیگار می کشیده در کتاب هاش خوندم رسیده بوده به ریه ش و دکترا گفتن ضرر داره و دیگه نکشیده بوده.اخوند سبگاری زیاد بوده و هست...اخوند دودی..اینم چادری دودی...
در راه رسیدن به قاضی ترک کننده ی سیگار با چند اخوتد سیگاری مواجه شدم. اما گفتم خاک برسرتون. و نپرسیدم.البته توی دلم گفتم.
پیدا شدم چند قدم اون طرف تر صدااام زدن ما اینحاییم و رفتیم به سمت کربلااا
حالا شما هم دل نگیر...اینا علائم ظهوره..شمرم حافظ قران بوده فرمانده ی جنگ پیامبر و جانبازش بوده..حاجی بوده..خیلی هم از اینا بوده و هستن هم الان به وفور.
شاعر می گه پولدار بد می بینید از پول بدتون نمیاد
دیندار بد می بینید از دین بدتون میاااااد؟؟؟
چادری نماها رو می بینید از ارثیه حضرت مادر بدتون نیاد.چادری ها و مدعیان دینداری بد زیادن ..معاویه هم نماز می خونده مشروبم می خورده ریشم می گذاشته بالای منبر از خدا هم می گفته..
نگاه ویژه ی مادرمون حضرت زهرا شامل حالتون