2777
2789
عنوان

داخل واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 22 پست
عزیزم اونا پزشکن بلدن که موقع نیاز اینکارو میکنن .... مگه الکیه اینکار براتون ضرر داره خودتون انجام ...

باشه عزیزم اما من با رعایت نکات بهداشتی انجام دادم ولی یه دکتر میرم خیالم راحت بشه

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینایی که نوشتن دنبال چی میگردی یکی باید بخودت بگه اینجا دنبال چی میگردی اگه تجربه ای توصیه ای داری بده اگه نه تاپیک نزدم برای مزه پرونی بعضی خانمای به ظاهر متشخص ... همیشه نباید دهن رو باز کنی و چرت و پرت بگی بعضی وقتا سکوت کنی خیلی سنگین تری 

باز میکنم ببینم چه غلطی میخای بکنی عقده ای

درحدی نیستی جوابتو بدم. 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

درحدی نیستی جوابتو بدم.

پس راتو بکش از تاپیکم برو بیرون مسخره نکن بیشتر ازین خودتو یادم بگیر دهنتو هر جایی باز نکنی