2777
2789

اصلا روح و روانم بهم ریخته..هیچی خوشحالم نمی کنه..‌همش کدورت روی کدورت پیش میاد..من ادم حساسیم کوچکنرین بی احترامی یا کوچکترین حرفی ک زده پیشت سرم..رنجیده خاطر میشم تا مدتی حالم خوب نیس..از خونه شوهرو بچهام ناراصیم..هرجا میرم خوشحال نمیشم..از خونه بودن متنفررم بیشتر حالم بدمیشه.. هیچکس ندارم ولی دارم ولی انگار ندارم.

خواهر دوست خانواده..همه انگار دست به دست هم دادن..حرفاشون پشت سرم میشنون..از بی کسی خودم دلم میخاد گریه کنم.بطرز عجیبی این حال و شرایط پیش اومده یکساله بیشتر شده رابطهام قطع کردم ک حرفی پیس نیاد..بعد دورادور حرفاشون ب گوشم میرسه..نمیدونم چ حال عجیبی دچار شدم..چیکار کنم حالم خوب بشه ی کم انرژی مثبتم زیادع شه  شرایط روحیم بهتر بشه؟واقعا احتیاح ب کمک دارم.انگار ی انرژی منفی کل زندگیم گرفته همه چی درگبر شده از هیچ شرایطی راضی نیستم.احتیاح ب کمک دارم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کلا یک سالی هست که دنیا برام دلگیر شده

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی تو هم برینی بهشون

اصلا اخیرا از خواهرم گرفتع حرف می‌شنوم تا مدرسه دخترم از مادر بچه ها توگروه..ی گروهی هستیم همه حرف میزنن بعد حرف من درز می کنه به مدرسه و ولقعا دلم شکستع از این رفتار ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کلا یک سالی هست که دنیا برام دلگیر شده

برای من بیشتر...من قبلا مشکلات زیادی تو زندگیم و با همسرم داشتم الان ک شوهرم رابطش بهتر شده این اتفاقات بهمم میریزه

حالا شوهرم میگه رو حرف خیلی حساسی..شوهرم عمد تیکه بپرونه دادو هوار می کنم..میگه بابا چی گفتم میگم میدونی من چقد ناراحت میشم اون میگه نقطه ضعفت اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...