2777
2789
عنوان

عکسهای گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3394 بازدید | 77 پست
ازش پرسیدم اولش رنگ صورتش پرید خداییش ، بعد گفت یادم نمیاد

تو ناراحتی الان یاخونسردی؟ 

هر چقدر آدمها رو بیشتر میشناسی به حضرت سلیمان بیشتر حق میدی که چرا می رفت با یا مشت گاو و گوسفند درد و دل میکرد😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون گروه کلا سه نفرس ، چند دفعه بش گفتم لفت بده خیلی بدش اومد و  گفت دور از رفتار و ادب اج ...

وقتی شما اذیت باشی باید بیخیال اداب اجتماعی بشه 

اصفهانبا ان همه وسعت شده نصف جهان یک وجب قد داری و کل جهانم گشته ای

جمع کن شوهرتو...اون زنه مشخصه نرمال نیست که با مرد غریبه متاهلگروه درست میکنه...اگه عضوهاش زیاد بودن قابل تحمل بود ولی از اینکه سه نفرن من اصلا خوشبین نیستن انگار میخوان باهم بطور غیر مستقیم درارتباط باشن چون اگه تو پی وی هم میرفتن ضایع میشد گروه تشکیل داد ک ضایع نباشه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
تو ناراحتی الان یاخونسردی؟ 

گیجم بخدا ،، ولی از این بدتر هم دیدم مثلا شب ساعت 12 بود داشتن حرف میزدن همسرم پاک میکرد پیامارو ی دقه رفت دستشویی دیدم  خآنومه شکلک خنده گذاشته بود و نوشت که کاری به بچه م منظورش شوهرم  بود . .نداشته باش

گیجم بخدا ،، ولی از این بدتر هم دیدم مثلا شب ساعت 12 بود داشتن حرف میزدن همسرم پاک میکرد پیامارو ی د ...

وااای چه بد .خب همون موقه ب شوهرت نگفتی؟

هر چقدر آدمها رو بیشتر میشناسی به حضرت سلیمان بیشتر حق میدی که چرا می رفت با یا مشت گاو و گوسفند درد و دل میکرد😬
چرا گفتم بش ، بهم گفت ک تو رفتار اجتماعی نداری ، این چیزا طبیعیه و فکرتو عوض کن ،فکرت منجمده

عجب!بگو تو بیش از حد یخت واشده با بقیه بعد به من میگی منجمد؟یعنی اگه تو هم مث خودش باهاش رفتار کنی اعتراضی نداره؟اونوقت خیلی بافرهنگی؟

گیجم بخدا ،، ولی از این بدتر هم دیدم مثلا شب ساعت 12 بود داشتن حرف میزدن همسرم پاک میکرد پیامارو ی د ...

توهم بهش خیانت کن جوری کن که متوجه بشه .

بهترین راهش همینه🙂 با هرکی مثل خودش🤞