بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره والا حالا فکر کن ما کلا یه ماه با هم بودیم از همون اول ریز به ریز حرفای منو عکسمو مشخصات و همه چیمو به اونا گزارش داده بود
با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
من قبلاً با یکی بودم گزارش لحظه به لحظه از مامان و خواهرش میداد که اینکارو کردن اینجا رفتن. دوست داش ...
مثلا ما با ماشین خواهرشوهرم اینا بودیم سر راه رفتیم عکس عروسیمونو چاپ کنیم میخواستم منو شوهرم دوتایی بریم شوهرم به خواهرش گفت تو هم بیا اونم اومد کلی باهاش دعوا کردم اونم گفت باشه دیگه تکرار نمیشه
آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻