2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من وقتی عصبانی میشه خیلی بی چشم رو بی حیا میشه .سعی کن زیاد بهش بها ندی بعد عصبانیت فکر نکنی با محبت رام میشه .من دعوا دیگ نمیکنم ولی امتیاز کم کردم همین 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من شوخر پرخاشگر ندارم ولی بابام پرخاشگر هست و فوش خارمادر میداد از بچگیم و باعث شد با کلی تروما و مشکلات روحی بزرگ شم و الان ۱۵ سالمه و به شدت ازش متنفرم، اگه کسی اینجا میخواد با یه شوهر پرخاشگر ازدواج کنه یا داره به نظرم ازش جدا شه و از این نوع مرد ها هیچ وقته هیچ وقت بچه دار نشید، شاید مثلا با خودتون بگید الان بچه بیارم تغییر کنه آدم بهتری بشه مثل توی فیلم و سریال ها گل و بلبل بشه ولی نه این طوری نمیشه و فقط زندگی یه بچه بی گناه رو سیاه میکنید💔

همسر من چند سالی هست به علت فشار خون بالا به شدت عصبانی میشه ،در این زمان کاملا سکوت میکنم چون میدونم لحظه ای هست وپشتی نداره وبلا فاصله پشیمون میشه .بنابراین با سکوت ارامش رد حفظ میکنم ونمیزارم حرمتها از بین بره .

عصبی

موجی

زود از کوره در میره

تا بگم  بسم الله    لیوان  و گلدون کریستالی کنار تخت میزنه میشکنه از بس نفهمه

دیگه به شکستن وسایل و شیشه موقع دعوا ا عادت کردم

اصلا کم نمیاره تو دعوا

زورش از من زیادتره

مدام سعی میکنه با حرفا و کاراش عندی منو حرص بده

اذیتم کمه

نیم ساعت بعدش میبینی   کنارش داری تلویزیون میبینی و غیبت میکنی🤣🤣🤣

وضع زندگی مت اینه

دعایی کنید برایم خواهران

نه کار بر جدیدم نه قدیم

همین دیشب من خواب بودم صبح بیدار شدم دیدم اس ام اس داده هر‌چی از دهنش درومده بهم گفته یعنی فحشی ک به زن خیابونی نمیدن. بهم گفت برو دادن رو تمرین کن. تا حالا چند بار اینجوری شده. وقتی عصبانیتش فروکش میکنه گل و کادو میخره به دستو پام میفته که ببخشمش. 

هیچوقت نبخشیدم حرفاشو فقط بیخیال شدم. الانم دیگه کلا امیدم به زندگی رو از دست دادم افسرده و داغونم