2777
2789
عنوان

می خوام از پدرشوهرم پول بگیرم ببینید اینجوری بگم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر شوهرت پول‌داره؟ شما که دانشجویین مگه مجبور بودین عقد ۴۰۰ میلیونی بگیرین؟ اگه پدر شوهرت بهت بگه ن ...

آره داره

۱۳۰ پول سرویس طلا شد

۴۰ حلقه 

۲۰ نشون 

دوتا النگو شد ۶۰ تومن 

هزینه محضر شد ۲۰ 

آرایشگاه ، لباس، خرید عقد 

همه ی اینا بود 

من چیز زیادی نگرفتم اصلا کمترین سرویس رو برداشتم 

همه چی رو کمترین خرج رو کردم. پذیرایی هم با بابام بود

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

وقتی می‌دونی هم خودت هم شوهرت دانشجوهستین انچنان درآمدی هم ندارید نیازی نیست عقد و عروسی پرزرق و برق بگیری و خرج اضافه داشته باشین 

راجب پیامتم اگه پدرشوهرت ادم رکی باشه یه حرفی تو جواب پیامت میگه که خودت خجالت میکشی 

ببین ما عروسمون خیلی سال پیش توقع بیجا داشت هنوز که هنوز کارشو فراموش نکردیم کینشو هم به دل گرفتیم 

مامانمم نشوندش سرجاش

از ما گفتن بود

اونم بدون هماهنگی داداشم اقدام کرده بود و چوبشم خورد

بدون هماهنگی شوهرت اینکارو نکن اصلا خودت نباید اینکارو کنی خودتو کوچیک میکنی اگه اینکارو کنی

چاره ای ندارم هیچ پولی برام نمونده 

خود پدرشوهرم قبل عقد بهم گفت هزینه کارهای این مسافرت رو بهمون میده

برای کارهای ویزامون باید بریم سفارت آمریکا توی ترکیه

اگه لات.اری بردی برو  اگه روش دیگه ای میخوای بری ریجکت مییشی پول و وقتت هدر دادی  دولت ترامپ کلا مخالفه با مهاجرین حتی لایحه جدید تصویب کرده ایرانم بلک لیسته حتی لات.اری هم ممکنه ریجکت بشی

هیچ خبری نیست ...😉
چاره ای ندارم هیچ پولی برام نمونده خود پدرشوهرم قبل عقد بهم گفت هزینه کارهای این مسافرت رو بهمون مید ...

وقتی شوهرت خودش روش نمیشه بگه یعنی بهتر از تو پدرشو میشناسه که نمیخواد خودشو کوچیک کنه 

ببین ما عروسمون خیلی سال پیش توقع بیجا داشت هنوز که هنوز کارشو فراموش نکردیم کینشو هم به دل گرفتیم م ...

من توقع بیجایی ندارم برای عقد هم خود خانواده اش شاهدن خیلی سعی کردم کمترین رو بگیرم. من اصلا جشن نمی خواستم خودشون اصرار داشتن. هزینه مراسم عقد و پذیرایی هم بابام داده

من با عروستون فرق دارم

اگه لات.اری بردی برو اگه روش دیگه ای میخوای بری ریجکت مییشی پول و وقتت هدر دادی دولت ترامپ کلا مخا ...

نه تحصیلی هست 

نه ریجکت نمی کنن انشالله اخیرا خیلی از دوستامون ویزاشون اومده و رفتن