2777
2789
عنوان

نباید اینو بگم ولی خانمهایی که منشی یاکادر درمانید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کلا مرد پولدار زیاد نمیشه اطمینان کرد که صد در صد متعهد بمونن  ولی واقعیت اینکه بهرحال پولدارن 

والا الان بی پول ها هم خیانت میکنن 

پس اگر پولدار سر راه ادم قرار گرفت و تفاهم اخلاقی بود باید ازدواج کرد لاقل رفاهی که برای زن و بچه تامین میکنه عالیه 

البته این نظر من هست 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

وااا چی میگی 🤣😂😂میگم خواهرم و بقیه هم اطرافم بودن باور کردن یا نکردنت چیزی رو عوض نمیکنه چون اتفا ...

حالا اینا کجا هندیگه رو دیدن ...اخه صنایع غذایی کجا ..دندون کجا آشنا شدن؟عجیبه والله پدر دختره پولداره؟

حالا اینا کجا هندیگه رو دیدن ...اخه صنایع غذایی کجا ..دندون کجا آشنا شدن؟عجیبه والله پدر دختره پولدا ...

نهههه بابا تو دوره همی گویا ( دختره دوست زنه همکارپسره بوده مهمونی گرفته بوده چندبار اوونجا همو دیدن و باب آشنایی فراهم شده)

خواهر رضا گفت 

رضا پسرست 

پسر متولد ۶۴ دختر متولد ۶۸ 

ولی عکسش رو نشون داد دختره ناز بود 

البته رضا هم قدبلند و چهره شیکی داره 

عزیزم پسرهای پولدار مگه سنتی خانوادشون براشون برن که پول و مادیات مهم باشه وگرنه  خودشون سازگاری و علاقه مهمه 

من طرف مادریم پولدارن داییم اصلا مادیات پدر زن براش مهم نبود چون خودش خیلی داشت و معتقد بود مرد تامین کننده است 

زن داییم حتی سیسمونی نیاورد 

جهزیه هم هرچی اورد بعدها متوجه شدیم داییم پنهانی پول میداده 😶😁😄 خلاصه که تقدیر مهمه خیلییییی مهمه 

چرا شما با دوس مسرتون به ازوواج نرسید ببخشید پرسیدما

قضیه مال سال ۹۳ هست سنم کم بود زیر ۲۵ بودم اوونم ۲۸ بود تازه داشت طرحش رو میگذروند اوون موقع پزشک عمومی بود 

یه خواهر بزرگتر داشتم خانوادم نزاشتن گفتن نوبتی

حساس بود خواهرم به این موضوع ازدواج

بعضییی از پزشکها دنبال پول هستند انگار میخوان انتقام سختی راه و مسیر ی که برا درس خوندن رفتن و از مردم بیچاره و درمانده بگیرند تا ازدواج با کیس های پولدار.  گفتم بعضی از پزشکان نه همشون

بعضییی از پزشکها دنبال پول هستند انگار میخوان انتقام سختی راه و مسیر ی که برا درس خوندن رفتن و از مر ...

دقیقا از حالت حرف زدن و گفتارشون مشخصه من دیدم ولی پزشکا خانم خیلی کمتر اینجورین ....مرداشون اف ت ضاح