2777
2789
عنوان

نباید اینو بگم ولی خانمهایی که منشی یاکادر درمانید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با منشی که ندیدم 

ولی با غیر پزشک زیاد دیدم 

الان یکی از اشناهامون پرستار هست اصلا پدرش پولدار نیست 

شوهرش متخصص جراح کلیه 

خواهر خودم فوق لیسانس ژنتیک شوهرش فوق تخصص رادیولوژی

دوستم لیسانس معماری بیکارم بود بشدت پسر باز 😑😶شوهر اوون همه چی تمومه تک پسر پدرشوهرپولدار شوهرش جراح ارتوپد 

خودم یه دوست پسر داشتم ازدواج کرد سالها بعد با دختر عمش که اوونم پرستار بود معمولی بود خودش هم جراح مغز و اعصاب شده بود 

ولی خب اره اکثرا با پزشک ازدواج دارن 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

منشیش بوده ؟

خانمه تو بیمارستان کار میکرده دقیق نمیدونم شغلش چی بوده ولی دکتر نبوده

بعد پونزده سال اخرش رسوا شد بعد خانومش میگفت از همون اوایل فهمیده ولی اصلااا به خاطر بچه هاش به روی شوهرش نیاورده که میدونه طوری که حتی همسرش یه شب هم نبوده خونه خودشون نخوابه 

با منشی که ندیدم ولی با غیر پزشک زیاد دیدم الان یکی از اشناهامون پرستار هست اصلا پدرش پولدار نیست شو ...

ببخشید من اصلا باور نمیکنم مگه باباهاشون فوق پولدار باشن هزار مورد دیدم پدر پولدار خیلی تاثیر داره 

خانمه مرده دکتر بود؟

نه فامیلمونن هم اقاعه هم خانمه حتی خانمه وضع مالی پدرش از شوهرش بهتر بوده قبلا الان فوت شده

اقاهم به شدتتتت خرپوله و قبولش دارن جراح عمومیه 

ولی خب الان گند بچه هاش بالا اومده

ببخشید من اصلا باور نمیکنم مگه باباهاشون فوق پولدار باشن هزار مورد دیدم پدر پولدار خیلی تاثیر داره

وااا چی میگی 🤣😂😂میگم خواهرم و بقیه هم اطرافم بودن 

باور کردن یا نکردنت چیزی رو عوض نمیکنه چون اتفاق افتاده 🙃🙂

حتی الان یه موردی از آشناها هست پسر دندون پزشک البته یبار جدا شده در شرف ازدواج هستن همه جا اعلام کرده 

دختره فوق لیسانس صنایع غذایی هست 

هیچ کدوم پولدار نیستن  پسرهای پزشکی اگه دنبال پول باشن فقططططط با همکار ازدواج میکنن 

اگر براشون پول مهم نباشه دیگه شغل و پول پدر زن هم مهم نیست ولی خب ۳۰ درصد اینجورن 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل